Kritika estradnog stručnjaka: "Sjajan nastup, ali Jacques nema šanse za pobjedu"

Screenshot: YouTube

MNOGA naša poznata lica čestitala su Jacquesu Houdeku i napisala mu riječi podrške na svojim društvenim profilima. O Jacquesovom nastupu naveliko su pisali i srpski mediji, a i britanski The Sun osvrnuo se na našeg pjevača.

Naš poznati PR agent i strateg Vedran Strukar osvrnuo se na Jacquesov nastup i napisao da mu unatoč dobrom nastupu ne predviđa pobjedu.

 

"Odgledao sam noćas na miru snimku Jacquesovog nastupa u polufinalu. Nakon dugo vremena, konačno mi nije bilo neugodno tko nas predstavlja na Eurosongu. Nastup bizarno sjajan, izvedba vrhunska. Na tome mu svaka čast. Nismo se osramotili. Naprotiv! No, ova pjesma i izvođač nemaju šanse za pobjedu i to samo zato jer nema projektne strategije niti jasno artikulirane PR vrijednosti kako bi brojni europski mediji u tome pronašli keč za dodatnu promociju i poguranac. A bez toga - sve je uzaludno. Šteta! Nedostaje mu genije u timu kao što je kolega Sasa Mirkovic koji je prije točno 10 godina cijeloj Europi pokazao kako se talentom i kreativnim idejama s praktički nepostojećim budžetom može doći do pobjede. Predviđam svakako ulazak među prvih deset i na tome Jacquesu unaprijed čestitam. Eurosong u Zagrebu, drugi put, ipak ćemo, nažalost, još čekati", napisao je Strukar.

Što vi mislite? O Jacquesovim šansama za pobjedu možete glasati  ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.