Košarkaš je ostavio zbog Ornele pa joj se vratio: Tko je Tena Mišetić

Foto: Jurica Galoic/Patrik Macek/PIXSELL

JEDNA od najbližih suradnica premijera Andreja Plenkovića, zamjenica predstojnika Ureda premijera, ali i njegova predstojnica u Uredu predsjednika HDZ-a Tena Mišetić razriješena je na zatvorenom dijelu današnje sjednice vlade svih dužnosti koje je obnašala.

33-godišnja Tena dužnosti je razriješena na vlastiti zahtjev jer odlazi na novi posao u Europskoj komisiji. Mlada Zagrepčanka već godinama privlači pozornost javnosti, što svojim privatnim, što poslovnim životom.

Bila u vezi s Bojanom Bogdanovićem

Tena se u medijima našla mnogo prije nego što se našla u kabinetu premijera, i to kao djevojka košarkaša Bojana Bogdanovića. Svojedobno su bili prekinuli jer je u Bojanov život ušla njegova sugrađanka Ornela Vištica, no nakon što je ta ljetna romansa završila, Bojan se vratio Teni. 

Nakon kratkotrajne ljetne romanse s Ornelom košarkaš je na Facebooku objavio fotografiju s Tenom te tako otkrio da joj se vratio nakon kraćeg izbivanja. No ljubav ipak nije potrajala.

>>Tenu Mišetić je Bojan Bogdanović ostavio zbog domaće glumice. Pa joj se vratio

"Opet sam slobodna, no nemam namjeru ništa dalje komentirati", komentirala je kratko Ornela nakon što se saznalo za prekid njene dvomjesečne veze s košarkašem.

Roditelji na rukovodećim pozicijama

I roditelji su joj javnosti poznata imena.

Kći je Ariane Bazala-Mišetić i Ivice Mišetića.

Ivan Mišetić radio je do 1991. godine u slovenskoj aviokompaniji Adria Airways, odakle je prešao u tek osnovan Croatia Airlines. Iz nacionalnog avioprijevoznika popeo se na Pantovčak, gdje je postao šef protokola sa statusom veleposlanika u Uredu predsjednika Franje Tuđmana. U Croatia Airlines vratio se 1997. godine i neuspješno je vodio sve do 2010., kada prelazi u Atlantic grupu Emila Tedeschija. 

Ariana Bazala-Mišetić od 1991. do 2005. godine bila je jedna od vodećih osoba u odnosima s javnošću Hrvatskog telekoma, odakle odlazi na mjesto šefice ureda Uprave Tiska pa na Hrvatsku radioteleviziju te se 2014. vraća u Hrvatski telekom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.