Korina Longin nakon 10 godina dala intervju hrvatskim medijima

KORINA LONGIN STARR  ovih je dana, nakon gotovo desetogodišnje stanke, gostovala u radijskoj emisiji na Anteni Zagreb. Ekskluzivni intervju koji je dala objavljen je i u novom broju časopisa Extra. 

U razgovoru Korina govori o svojoj obitelji, povratku manekenskoj karijeri i svom mužu koji će uskoro održati koncert u Hrvatskoj.

"Istina je da dugo nisam dala intervju", započela je Korina. "Svi znaju da to ne volim raditi jer hrvatski novinari imaju naviku izvrtati moje riječi. Vama sam dala intervju jer mi suprug dolazi u Hrvatsku i baš sam htjela da to bude radio jer se tako ništa što kažem ne može izokrenuti, to su moje riječi", dodala je.

Njezin suprug, reper Fredro Starr, sa svojom će grupom Onyx održati nekoliko koncerata po Hrvatskoj. "On je trenutačno na turneji po Europi i u Hrvatsku će doći na tjedan dana. Ja nažalost zbog obaveza ne mogu". rekla je kako je ovo prvi Fredrov posjet Hrvatskoj, te da je malo ljuta što mu neće moći pokazati Zadar. Demantirala glasine da ga njezini roditelji nikada nisu vidjeli. "Upoznali su se u New Yorku, zajedno smo proslavili tatin rođendan. Brat Aurel ga nikada nije upoznao, ne roditelji. Uvijek je nešto iskrsnulo".

Iako je uvijek htjela veliko bajkovito vjenčanje, sa Fredrom se vjenčala na brzaka, a njihov je susret bio ljubav na prvi pogled. "Kad smo se upoznali, nakon pet minuta mi je rekao da ću ja biti njegova žena. Ja sam isto tako razmišljala jer, kad sam ga vidjela, znala sam da će on biti moj suprug. Jedno jutro kad smo se probudili u New Yorku odlučili smo se vjenčati." rekla je prelijepa Zadranka.

Nedavno se opet počela baviti manekenstvom. "Naravno da se teško opet naviknuti na sve to. Kada sam nedavno imala prvo snimanje nakon toliko godina pauze trebalo je proći nekoliko minuta da se ponovno naviknem na sve to. Vremena se mijenjaju, ali ako si pouzdana osoba, ako vjeruješ u sebe, dobro izgledaš i ako si pametna, onda je sve moguće. Ja se osjećam super, to je najvažnije", zaključila je Korina.

Osvrnula se i na priče o svojim navodnim estetskim zahvatima za koje smatra da su gluposti i kaže kako je sve na njoj prirodno. Smiješno joj je i što se govori o tome kako su joj noćni provodi i droga uništili život. Za sebe kaže da nikada nije bila sklona tulumarenju te da je, kao i njen suprug, više kućni tip. Draže joj se družiti s prijateljima uz dobru večeru i vino, nego ići van.

Potvrdila je da joj Hrvatska jako nedostaje, posebno obitelj i prijatelji, ali i more, obala i hrana. Kada ju uhvati čežnja za domom, mama joj u Ameriku pošalje paket s kuharicama, slikama, čokoladom i kinder-ladom.

Najavila je i da piše knjigu o svom životu, za koju kaže kako će biti brutalno iskrena kao i ona sama. Uglavnom će pisati o svojoj manekenskoj karijeri i poslu, ali biti će tu i detalja iz privatnog života. "To je još nešto jako friško, niti naslov nisam još odredila. Ali ono što za sada znam je da to nije nimalo lagan posao. Hoću da sve bude perfektno na kraju i sigurna sam da će biti jako zanimljivo", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.