Komičar Pete Davidson prekinuo sa slavnom glumicom, zajedno bili manje od godinu dana

Foto: Profimedia/Instagram

Komičar Pete Davidson (30) i glumica Madelyn Cline (26) su prekinuli. U vezi su bili manje od godinu dana, a nakon prekida ostali su u prijateljskim odnosima, prenosi People.

Pete i Madelyn prvi su put zajedno snimljeni u rujnu prošle godine, a vezu su držali u tajnosti.

Ljubio brojne slavne ljepotice

Glumica nije jedina na popisu slavnih djevojaka s kojima je Pete bio u vezi. Prije nje bio je s glumicom Chase Sui Wonders (27) s kojom je prekinuo nakon oko godinu dana veze. Kratko je bio i s poznatim modelom Emily Ratajkowski. U vezi je bio i s Kim Kardashian te glumicom Phoebe Dynevor poznatoj po ulozi u seriji Bridgerton. Bio je i zaručen s pjevačicom Arianom Grande.

"U 20-im sam godinama i izlazio sam s ljudima. I iz nekog razloga, to je ljudima vrlo ludo i zanimljivo, ali osobno ne mislim da je zanimljivo. U ovoj zabavnoj industriji sam skoro pola života - 14 ili 15 godina i to u nacionalnoj TV emisiji. U 12 godina izlazio sam s 10 ljudi. Ne mislim da je to toliko ludo, ali nekima je to vrlo zanimljivo. To je postalo sve o čemu su pričali", poručio je Davidson.

"Ja sam dijamant u smeću"

Otkrio je da ga žene smatraju privlačnim zbog njegovog "X faktora". "Izgleda da postoji nešto u vezi mene, kažu mi prijatelji. Evo baš sam tijekom jednog intervjua pokušavao objasniti samog sebe nekome", rekao je Pete 2022. na dobrotvornom koncertu Patricea O’Neala.

Pete je objasnio da je najbolje da zamislite sebe u nekoj trgovini gdje prekopavate ogromnu kutiju u kojoj se nalaze DVD filmovi. Problem s tim filmovima je taj što su zapravo loši pa ste presretni kad naiđete na neki kvalitetan film. "E vidite, ja sam dijamant u tom smeću", kazao je komičar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.