Književnik Stefan Simić oduševio objavom: "Nudim besplatan smještaj studentima"

Foto: Facebook

MLADI beogradski književnik Stefan Simić na Facebooku je objavio da nudi besplatan smještaj studentima koji si ga ne mogu priuštiti po trenutnim cijenama.

"Dragi prijatelji, imam jedan prijedlog, a i možda će još nekoga motivirati da napravi slično jer su cijene stanova astronomski skočile. Naime, u stanu gdje živim u Beogradu, preko puta Kalemegdana, imam jednu sobu koja se ne koristi i tražim studente ili studentice, dvoje ljudi, koji bi tu bili, prespavali. Stan je velik, lijep, ima protočni bojler, a ja živim u drugom dijelu - na katu", napisao je.

Dragi prijatelji, Imam jedan predlog, a i možda će još nekoga da motiviše da uradi slično pošto su cene stanova...

Objavljuje Stefan SimicČetvrtak, 12. siječnja 2023.

"I ja sam besplatno živio kod prijatelja kad sam tek došao..."

"Kada sam došao u Beograd, prve godine studiranja potpuno besplatno živio sam kod legende naše košarke Ducija Simonovića, poslije kod još nekih prijatelja koji su stali iza mene. Tako želim podržati barem dvoje mladih ljudi godišnje, tj. i njihove roditelje, kako se barem oko smještaja ne bi morali brinuti. Važno mi je da su redovni studenti, odgovorni, skromni", dodao je.

"Oslobođeni su plaćanja komunalija, struje, interneta... Prema meni nemaju nikakvu obavezu osim da se uljudno ponašaju", poručio je i pozvao zainteresirane da se jave.

Inače, Stefan je za vrijeme SP-a oduševio regiju tekstom koji je naslovio Zašto cijela ex YU danas navija za Hrvatsku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.