Klub Sirup: Prvi burleskni show u Hrvatskoj!

SJEĆATE li se prevelikih ženskih trajni, muških fudbalerki, yuppieja, majica s jastučićima i mrkva hlača? Koliko puta ste se mučili složiti Rubikovu kocku? Ako ste i vi neumorno pokušavali skinuti korake iz "Prljavog plesa", a najdraža kompjutorska igra vam je bila Pac Man, ako volite znojnike, yo yo, The Clash, Depeche Mode ili Rogers Nelsona - onda je klub Sirup pravo mjesto za vas!

Svakog četvrtka u Sirupu se organiziraju after work partiji, večer pod nazivom Popcorn koja će počinjati u 18 sati, a završavati u dva sata ujutro. Nositelj ove zabavne večeri je Frajman, rezident kluba Sirup, koji  DJ-ira, pleše i peče kokice ako zatreba. Osim njega svakog četvrtka će nastupiti i jedan celebrity gost. Konkretno, 23. travnja uz bok Frajmanu hrabro će stati Davor Gobac, a za ovu nevjerojatnu ponudu na ulazu ćete platiti samo 30 kuna.

Seksi Missy Malone

No, prije svega, 16. travnja u Sirupu je prava ludnica uz Missy Malone i njezin burleskni performance. S početkom u 21 sat i obaveznim "kinky" dress codeom Missy Malone će vam pokazati što je pravi londonski Torture Garden, poznati klub u kojem se redovito održavaju burleskne večeri i S/M partyji. Poznati poklonici ovakvih performancea su Marilyn Manson, Jean Paul Gaultier, Boy George i Courtney Love, a među njima je i popularna starleta Dita Von Teese koja je u današnje vrijeme sinonim za burlesku.

Londončanka Missy Malone pitki je miješani koktel bombshell djevojke 50-ih i klasične rock chick dive. Osim glume i modelinga na listi svojih vještina može se pohvaliti i impresivnim fan dance nastupima, striptizom, nastupima na trapezu ili hodanju na štulama. Ova femme fatale 11 godina se bavi glumom, a modelingom sedam godina.

Nastupala je uz bok top imenima burleske poput Kitten De Ville ili Dirty Martini. Missy se redovito pojavljuje u klubovima poput Torture Gardena u Londonu, The Candy Boxa u Birminghamu i na festivalima poput "Summer Jamboree" u Italiji. U Sirupu će joj podršku pružiti jedan od osnivača Torture Gardena DJ David TG.


Nagradna igra

Index.hr vas vodi na nastup ekstravagantne Missy Malone ovog četvrtka u klubu Sirup. Zamamna i seksi Missy pokazat će vam što je prava burleska, a vas nagrađujemo sa šest ulaznica koje vrijede za jednu osobu. Točan odgovor na pitanje "kako se zove poznati londonski klub gdje se održavaju S/M partyji" pošaljite na index.nagrada@gmail.com. E-mail naslovite s "Missy Malone" i ne zaboravite ostaviti svoje osobne podatke - ime, prezime, adresu i kontakt broj. Nepotpune e-mailove nećemo uzimati u obzir, a sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom. Sretno!

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.