Kevin Smith drastično smršavio nakon srčanog udara i gotovo je neprepoznatljiv

Foto: Instagram

KEVIN SMITH je u šest mjeseci nakon srčanog udara izgubio 23 kilograma te kaže da se osjeća fantastično.

25. veljače Smith je hitno prevezen u bolnicu nakon stand-up nastupa. Tad je imao 116 kilograma, a doktori su mu rekli kako je najbolja stvar koju može učiniti za sebe da smršavi 20-ak kilograma.

Šest mjeseci kasnije, Smith je dostigao svoj cilj i sad teži 93 kilograma, a zasluge pripisuje programu Weight Watchers, knjizi Penn Jillette Presto!, zdravijoj prehrani, ali i kćeri Harley Quinn, veganki "koja mu je svojim primjerom pokazala put". 

"Nisam bio lakši od srednje škole", napisao je filmaš koji se nada da će izgubiti još pet kilograma. O svom mršavljenju Smith izvještava na društvenim mrežama. Već u ožujku uspio je izgubiti devet kilograma u samo osam dana.

Embed from Getty Images

Kevin Smith 2009. godine

U lipnju je za Entertainment Tonight podijelio kako mu je suočavanje sa smrću promijenilo perspektivu po pitanju prehrambenih navika. "Samo sam pretpostavio da ću biti debeo cijeli život i da se nikad neću vratiti na težinu iz srednje škole", rekao je te otkrio kako je nakon srčanog udara razmišljao samo o tome kako se ne želi nikad više vratiti u bolnički krevet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.