Kći hrvatskog glumca u stožeru slavila Vučićevu pobjedu, ali i svoj uspjeh

Foto: Milan Maricic/ATAImages /Pixsell

U STOŽERU Srpske napredne stranke pobjedu na predsjedničkim i parlamentarnim izborima slavila je i glumica Iva Štrljić, kći legendarnog glumca Milana Štrljića i beogradske umirovljene primabalerine Slavice.

Iva, koju je hrvatska publika upoznala u Larinom izboru, neko je vrijeme članica Vučićeve stranke.

"Kada ste dugo i predano posvećeni svom poslu i kada imate rezultat, onda sagledavate društvo zemlje u kojoj živite i koju volite na cjelovit način. Tad ste u poziciji da uvidite sve dobre i duboke razloge zbog kojih ste vrlo zahvalni što ste baš u toj zemlji rođeni i živite, ali i da date svoj doprinos svemu tome", rekla je nedavno za srpski Alo.

Našla se na sedmom mjestu na listi Srpske napredne stranke za beogradsku Gradsku skupštinu pa je poprilično izvjesno da će postati gradska zastupnica. Najavila je ranije da će redovito ići na sjednice.

Vučić je za nju "čovjek koji ulijeva sigurnost, koji drži riječ, da je velika snaga njegove vjere u budućnost Srbije i njegove ljubavi prema zemlji te da je njoj to dragocjena motivacija i daje joj krila".

Na pitanje o kritikama opozicije na račun Vučića i SNS-a, odgovorila je: "Kao netko tko je godinama izložen javnosti zbog prirode posla koji radim, imam jak imunitet na to."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.