Kći Heatha Ledgera ista je on: "Plakala sam kad bih je vidjela"

 Foto: Guliver Image/REX/YouTube

USKORO izlazi dokumentarac o Heathu Ledgeru u kojem su njegovi bliski prijatelji i obitelj progovorili o glumčevom privatnom životu i kćeri Matildi koja je u vrijeme njegove smrti imala samo dvije godine.

U vrijeme prije smrti Heath se borio s teškim psihičkim problemima, a teško je podnosio i prekid s Matildinom majkom, glumicom Michelle Williams. "Nedostajala mu je kći, nedostajala mu je obitelj... Bio je užasno nesretan", reklai su njegovi prijatelji.

"Nakon njegove smrti, svaki put kad bih vidjela Matildu plakala bih. Danas mi je jako drago što mogu vidjeti Matildu i biti sretna i osjetiti očevu energiju oko nje", priznala je Heathova sestra Kate Ledger. Za magazin People rekla je da se osjeća veoma povezano sa svojim pokojnim bratom upravo zbog njegove kćeri.

"Dok je bio živ, ona je toliko podsjećala na njega da smo je zvali 'Heath s kečkicama'. Danas me sve što radi podsjeća na Heatha, čak i način na koji vozi skateboard", rekla je Heathova sestra koja se nada da će ovaj dokumentarac pomoći djevojčici da bolje upozna svog oca te da i sama sebe prepozna u njemu.

"Možemo joj mi pričati o njemu, ali to se ne može usporediti s tim da ga ona može sama vidjeti... Kao da je on u potpunosti sam snimao ovaj dokumentarac i složio ga za nju", kaže Kate.

Glumčev prijatelj Matt Amato rekao je da ga je oduševljavao Heathov odnos s Matilom od njenog rođenja. "Pitao bih ga kako može biti tako prirodan s njom i opušten, a on mi je rekao da je samo gleda i pokušava shvatiti što joj treba", rekao je.

"Nadam se da se sjeća načina na koji se igrao s njom i kako ju je gledao, imali su zaista poseban odnos", dodao je.

Heathovi prijatelji tvrde da je glumac oduvijek znao da mu nije mnogo vremena preostalo. "Mislim da nemam mnogo vremena, da neću tu biti toliko dugo. Ne znam zašto, ali moram stvari obaviti sad i odmah", govorio im je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.