Kći Aleca Baldwina i Kim Basinger pozirala u toplesu

Foto: Instagram

IRELAND BALDWIN, kći Aleca Baldwina i Kim Basinger, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u toplesu. Ireland je odjevena samo u zavodljive crne tange i visoke crne čizme na petu, a lice je prekrila rukama. Ovo nije prvi put da Ireland objavljuje svoje seksi fotografije.

Ireland je u više navrata istakla kako se ne srami pokazivati svoje tijelo i kako je vrlo otvorena. Međutim, nije bila otvorena pričati o svom klimavom odnosu s ocem sve do nedavno, kada je izjavila da ju je smrt košarkaša Kobea Bryanta potakla da razmisli o ponovnom povezivanju s ocem.

"Oboje smo prolazili kroz težak period. Trebalo je puno vremena i terapije da rane zacijele", priznala je referirajući se na telefonski poziv, odnosno poruku na sekretarici, u kojoj ju je otac 2007. godine nazvao bezobraznom i bezosjećajnom malom svinjom. Ireland je tada imala samo 11 godina.

Nakon što je poziv procurio u javnost, Alec Baldwin je u intervjuu za Playboy priznao kako je razmišljao o samoubojstvu. Ireland je rekla kako među njom i ocem i danas postoje trzavice, ali da ih uspijevaju nadići kada su zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.