Kći (16) Sofije Coppole je hit na TikToku: "U kazni sam, uzela sam tatinu karticu..."

Screenshot: TikTok

16-GODIŠNJA kći Sofije Coppole pojavila se na TikToku u velikom stilu. Djevojka imena Romy Croquet Mars snimala se dok pokušava skuhati pastu à la vodka, no jelo je tu bilo u drugom planu. Razlog zbog kojeg se odlučila na kuhanje je puno zanimljiviji.

"Radite sa mnom pastu à la vodka jer sam u kazni. U kazni sam jer sam pokušala unajmiti helikopter od New Yorka do Marylanda s tatinom kreditnom karticom jer sam htjela večerati s prijateljem iz kampa", ispričala je opušteno 16-godišnjakinja u videu koji je snimala u kuhinji.

Pa nastavila.

 

"Ne znam razliku između luka i češnjaka", priznala je zatim dok je pokušavala narezati luk. "Najveće pravilo mojih roditelja je da ne smijem imati nikakve javne račune na društvenim mrežama. Evo zašto. Ne žele da budem 'nepo-baby' (op.a. djeca poznatih roditelja koja tu činjenicu iskorištavaju sebi u korist). Ali TikTok me neće učiniti slavnom, tako da nije ni važno", nastavila je tinejdžerica u videu koji je postao apsolutni hit.

U tih 50 spektakularnih sekundi, Romy je pokazala i dečka svoje dadilje te se dalje bacila na pokušaj kuhanja. No čini se da je snimka ipak razljutila njene roditelje pa je TikTok profil ubrzo ugašen. Međutim, snimka se i dalje širi društvenim mrežama, a ljudi su oduševljeni.

"Ovo je najbolje što se dogodilo na TikToku", "Zbog ovakvih situacija živim", šalili su se korisnici TikToka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.