Kćerka Sarah Palin postala aktivistica protiv tinejdžerskih trudnoća

SARAH PALIN, guvernerka Aljaske široj javnosti postala je poznata kad se kandidirala za potpredsjednicu SAD-a u kampanji Johna McCaina. Velika prašina se digla oko njezine obitelji, točnije tada trudne kćeri Bristol. 18-godišnja Bristol sada je odgovorna majka sina Trippa i ambasadorica Udruge Candie koja se protivi trudnoćama adolescentica.

"Učite iz mog primjera, moj se život potpuno promijenio"

U Today show stigla je zajedno s ocem Toddom i sinom. "Ovdje sam kako bih rekla tinejdžerima da je odgajanje djeteta uistinu težak posao. To nije nikakav modni dodatak", rekla je Bristol.

Iako se nedavno razišla s djetetovim ocem Lewijem Johnstonom, novopečena ambasadorica rekla je kako njezino dijete "nije pogreška, već je to jednostavno prevelika odgovornost".

Otac Todd Palin je vrlo ponosan na svoju kćer, koja će uskoro krenuti i na fakultetska predavanja. "Potpuno podupirem svoju kćer i iako više nije u vezi s djetetovim ocem znam da će se oboje brinuti za moga unuka", rekao je Todd.

"Učite iz mog primjera, moj se život potpuno promijenio, sve što radim je mijenjanje pelena i hranjenje svog djeteta", rekla je mlada mama. Iako je odbila razgovarati o ljubavnom životu, dodala je kako će bivšem dopustiti da viđa svog sina, jer, ipak mu je on otac. Navodni razlog prekida njihove veze je netrpeljivost između Palina i Johnstona.       

Ž.P.
Foto: JPL

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.