Kate Moss i Lily Allen izvadile joint i napušile se kao zvjeri

KATE MOSS i Lily Allen opet su bile zločeste - agilni paparazzi su ih tijekom njihovog raskalašenog odmora koji provode na jahti na francuskoj rivijeri uhvatili kako puše joint. Nije čudno, ali je zabavno. Kate Moss u St. Tropez stigla je prije desetak dana. Sa sobom je povela Lilly Grace i dečka Jamiea Hincea, a Lily Allen im se pridružila prošli tjedan kada je pravo tulumarenje počelo. Naravno, začinjeno votkom, marihuanom, vjernim stimulansima slavnih i poznatih.

A fantastičnim fotkama s francuskog ljetovanja manekenke Kate Moss nismo mogli (kao i uvijek) odoljeti, kao ni njezinim golišavim prijateljicama koje su se bez problema skinule u toples pred zajapurenim Jamieom Hinceom. Ekipa, među kojima je bio i bivši model Karen Mulder, je na jahti provela cijeli dan, a prema izrazima njihova lica s pravom možemo zaključiti kako im se lješkarenje uz bijelu pjenicu jednako sviđa kao i razuzdani tulumi uz bijeli prah.

Stalno na meti paparazza

Kate Moss i Jamie Hince u glasoviti St. Tropez su stigli početkom ovog tjedna tijekom kojeg su paparazzi pratili svaki njihov pokret i marljivo slali fotke u svijet, a na kojima se vidi da Jamie i Kate, unatoč divljim naravima, na odmoru uživaju.

Veza kao stvorena za povlačenje po tabloidima

A da je Kate i Jamieu odmor dobrodošao svjedoči i konfliktna atmosfera njihove veze kojom su proteklih mjeseci punili stranice tabloida. Kate je frontmenu Killsa nedavno uništila nove pjesme bacivši mu torbu s laptopom u hotelski bazen, a na zabavi koju je priredila prijateljici Jess Hallet vidno iznervirana prisutnošću stripera na isključivo ženskoj zabavi s istima se pred uzvanicima i vječno prisutnim paparazzima potukla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.