Kate Moss dečka odvela u toples raj

FANTASTIČNIM fotkama s francuskog ljetovanja manekenke Kate Moss nismo mogli odoljeti, kao ni njezinim golišavim prijateljicama koje su se bez problema skinule u toples pred zajapurenim Jamieom Hinceom. Ekipa, među kojima je bio i bivši model Karen Mulder, je na jahti provela cijeli dan, a prema izrazima njihova lica s pravom možemo zaključiti kako im se lješkarenje uz bijelu pjenicu jednako sviđa kao i razuzdani tulumi uz bijeli prah.

Kate Moss i Jamie Hince u glasoviti St. Tropez su stigli početkom ovog tjedna tijekom kojeg su paparazzi pratili svaki njihov pokret i marljivo slali fotke u svijet, a na kojima se vidi da Jamie i Kate, unatoč divljim naravima, na odmoru uživaju.

A da je Kate i Jamieu odmor dobrodošao svjedoči i konfliktna atmosfera njihove veze kojom su proteklih mjeseci punili stranice tabloida. Kate je frontmenu Killsa nedavno uništila nove pjesme bacivši mu torbu s laptopom u hotelski bazen, a na zabavi koju je priredila prijateljici Jess Hallet vidno iznervirana prisutnošću stripera na isključivo ženskoj zabavi s istima se pred uzvanicima i vječno prisutnim paparazzima potukla.

Kate Moss uskoro gledamo u glazbenom realityju



Međutim, brojni ekscesi i koketiranja s opijatima slavnoj manekenki nisu omeli uspješnu karijeru - osim što i dalje masno zarađuje tijelom, Kate Moss će u sljedećoj sezoni rokerskog realityja "Borba bendova" ocjenjivati mlade nade britanske glazbe.

Jasno, zli jezici već su proradili - dok se zajapureni kandidati pitaju kako je moguće da jedna manekenka odlučuje o njihovom "glazbenom pitanju života i smrti", novinari proganjaju Moss ne bi li joj postavili nekoliko pitanja o violinskim ključevima i notama za koja su sigurni da manekenka nema spreman odgovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.