Katarina Banić: Zvali su me da plešem s Britney, ali radije sam otišla na Thompsonov koncert

KATARINA BANIĆ nedavno je s tri prijateljice snimila svoju verziju spota za pjesmu "I Wanna Go". Zahvaljujući zabavnom fan videu, bivša Miss Hrvatske pozvana je da pleše na koncertu s Britney Spears, no u razgovoru za Index je otkrila da je to odbila te je radije otišla na Thompsonov koncert.

"Snimila sam spot sa Ornelom Bešker, Ivanom Znaor i Nandom Uzelac pa su nas nakon toga zvali i rekli nam da smo među deset osoba koje će plesati s Britney Spears na koncertu. Odmah sam rekla da neću. Meni to nije nešto. Podržavam svakoga i ona je svjetska zvijezda, to je sigurno velika čast, ali to nije stil glazbe koju ja slušam", rekla nam je Katarina. Među odabranima za ples sa Britney je i Ella Dvornik koja je na Facebooku napisala kako je oduševljena zbog toga. Katarina ne dijeli njeno mišljenje pa je odlučila ostati u Splitu, iako su njene prijateljice iz spota otišle na koncert i pristale plesati s pop zvijezdom.

Umjesto koncerta nekadašnje "pop princeze", Katarina je odlučila poslušati glazbenika po svom ukusu. "Bila sam sinoć na koncertu od Thompsona u Dugopolju. Bilo mi je super, jer ga obožavam. Bilo je stvarno puno ljudi i atmosfera prva liga, ono srce ti hoće iskočiti koliko je dobro", rekla je bivša Miss Hrvatske te dodala: "Uvijek bih odabrala Thompsona prije Britney Spears, bolji mi je u svakom pogledu".

"Thompson mi je jedini naš pjevač koji ima ono što ja volim"

Budući da joj Britney nije po ukusu te očito voli neke domaće glazbenike, pitali smo Katarinu kakvu glazbu najviše sluša. "Volim rock i neku vrstu metala. Ono što smatram umjetnošću, to najviše slušam, recimo volim Guns'n'Roses i slične bendove. Thompson mi je jedini naš pjevač koji ima ono što ja volim, određenu draž. Sve mi se sviđa kod njega, glazba, tekst, poruke njegovih pjesama... Odgojena sam u mjestu gdje su mi svi prijatelji i susjedi bili branitelji i oboljeli od PTSP-a, tako da mi je nacionalizam vrlo blizak, a to cijenim i kod Thompsona", rekla nam je Katarina Banić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.