"Kapetan lake plovidbe" Mario Petreković i DJ Bizzo Bodega krstare od Crikvenice do Zrća

JEDAN od najzabavnijih TV voditelja, Mario Petreković, postao je kapetan lake plovidbe i već će ovog četvrtka uzeti u ruke kormilo 100 godina starog jedrenjaka "Argonaut". Ne, nije šala, ovog četvrtka na čelu s Mariom, koji ima iskustva s brodovima, kreće dvodnevna Burn&AXE Rise Up Boat party turneja. Vesela ekipa će se 15. srpnja naći u Crikvenici, a dan kasnije, 16. srpnja, na Zrću.

"Vjetar raspoznajem kosom"

"Za razliku od nekih drugih, ja vjetar ne raspoznajem prstom već kosom, zbog čega sam je i pustio da naraste. Gledam se u ogledalo i upravljam brodom pa mnogi misle da sam narcisoidan", pojašnjava kapetan Mario, koji nema ništa protiv žena na brodu pod uvjetom da niti jedna nije njegova.

"Neka nam Bog pomogne ako će Mario ogledalom upravljati"

Najavio je brzinu od čak 24 čvora, a da se ne izgube pazit će prvi oficir na palubi i tanja polovica hip hop dua Bolesna braća - DJ Bizzo Bodega. "Dosada sam se služio lovačkim pričama, odsada ću ribarskim", kazao je Bizzo i nastavio: "Neka nam Bog pomogne ako će Mario ogledalom upravljati, budem se ja radije pouzdao u zvijezde jer poznam osobno i malog i velikog medu".

A da bi i vas Mario i Bizzo naučili ploviti, sve što treba napraviti je pronaći lijepe hostese u luci Crikvenica (15. srpnja) ili na Zrću kod kluba Kalypso (16. srpnja) te ih zamoliti da vas otprate do "Argonauta". Tamo će vam seksi hostese pomoći čak i u tuširanju! Skupljanje ekipe i tuširanje traje od 18 do 19 sati, a zabava na pučini do iza ponoći. Sve okupljene će kao DJ zabavljati Bizzo Bodega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.