Kako ne podleći diktatu uvećane prostate?

Foto: Press

JEDNOKRATNA laserska operacija Tulijevim laserom rješava vaše probleme s mokrenjem. Od sada i u Srbiji – u LASER MED-u, Beograd. Diktat koji provodi prostata nad velikim brojem muškaraca starijih od 60 godina svakodnevan je i danonoćan. Najčešće se očituje poremećajem mokrenja. Mlaz mokraće postaje slabiji i tanji što u početku izaziva zabrinutost kod muškarca. Ali ubrzo nakon toga on se prilagodi i navikne, pa čak pomisli kako se stanje poboljšalo.

Međutim, nije daleko od trenutka kada će se probuditi, otići u kupaonicu kako bi se oslobodio urina prikupljenog tijekom noći i shvatiti kako je gotovo nemoguće započeti uriniranje, jer iscuri svega nekoliko kapi. Zbog toga neki odluče postaviti kateter koji ne samo što ne rješava problem nego i povećava rizik od infekcije.

Još tijekom prvih nelagoda povezanih s mokrenjem i uvećanom prostatom, muškarac treba znati da je urolog liječnik specijalist koji je najbolje upoznat s ovom problematikom. U LASER MED-u osim što se tijekom cijele godine obavljaju preventivni urološki pregledi, primjenjuju se i najsuvremenije metode liječenja – lasersko isparavanje prostate maksimalno usavršenim laserom Tulij 200 vati.

LASER MED Beograd je dio LAZER MED-a. U Bugarskoj pruža pacijentima usluge dijagnostike i liječenja iz područja laserske kirurgije u 3 ispostave (Sofiji, Varni i Staroj Zagori). Na čelu LASER MED tima nalazi se naš poznati urolog akademik Jovan Hadži-Đokić, a operacijskim timom rukovodi dr. Ilija Kalčev, spec. dr med., koji je izveo prvu lasersku operaciju prostate u Bugarskoj, ima preko 10 godina radnog iskustva i obranio je doktorsku disertaciju na temu Laserska kirurgija prostate.

Tulij 200 W – bez konkurencije u Srbiji. Tulij 200 vati je najsuvremenija laserska tehnologija, koja ne samo što kombinira prednosti svih postojećih laserskih sustava nego ih i nadograđuje. Ima vodeću preciznost glede prodiranja laserske energije u tkivo – samo 0,2 mm, što pruža puno veću sigurnost muškarcu. Nevjerojatna snaga ovoga lasera, koja iznosi 200 W, može ispariti bilo koju veličinu prostate za kratko vrijeme pod anestezijom. Vaporizacija (isparavanje) vjerojatno je najneinvazivnija
metoda u laserskoj kirurgiji prostate. Nakon operacije uspostavlja se normalni protok mokraće – bez prekida i poteškoća, a stalni kateter se trajno uklanja.

U LASER MED-u Beograd PO CIJENI KONZULTACIJE obavlja se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE.

Pregled obuhvaća: konzultaciju s urologom, mjerenje veličine prostate, mjerenje ostatnog urina i tumorski marker PSA.

Dodatne informacije i naručivanje pacijenata:
tel. +381 (0)11 7 357 357  
mob. +381 (0)69 5 357 357 - LASER MED Beograd možete kontaktirati i putem Vibera.
www.lasermed.rs

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.