Jo Wood: Prsten sam bacila u lijes, a ljubavnici neka je sa srećom!

BIVŠA supruga vremešnog gitarista Rolling Stonesa, Jo Wood, prvi put nakon sramotnog razvoda od supruga i njegovih, mahom alkoholom potaknutih, ispada u javnosti, novinarima je otvorila dušu i objasnila kako se snalazi otkako ju je podivljali suprug napustio zbog 20-godišnje ruske konobarice, Ekaterine Ivanove.

"Taj brak sam pokopala zauvijek"

"Napravila mi je uslugu. Ona sada mora raditi moj posao, brinuti se o Ronnieju 24 sata dnevno, a ja sam slobodna i sama. Prijatelj mi je poslao mali lijes koji služi kao kutijica za prsten. To mi se jako svidjelo pa sam stavila vjenčani prsten unutra, napravila malu ceremoniju i pokopala taj brak zauvijek", komentirala je Jo, koja se u javnosti, nakon što je prije više od godine dana pukla vijest o Woodovom bijegu od kuće, rijetko pojavljuje u javnosti.

Podsjetimo, Ronnie Wood je prošle godine nestao iz kuće koju je dotad dijelio sa suprugom. Ona je isprva bila zabrinuta za njega, pa čak i nestanak supruga prijavila policiji, ali ono što je par dana nakon toga uslijedilo za Jo je bio pravi, pravcati šok. The Sun i Daily Mail locirali su njezinog supruga u zagrljaju mlađahne Ekaterine, koja je, osim što je Ronniju pravila društvo u pijančevanjima, uspjela zarobiti i njegovo srce, te ga potaknuti da ostavi dugogodišnju suprugu.

Konobarica ga napila i zavela na premijeri dokumentarca o Stonesima

Ekaterina Ivanova, koja je radila kao konobarica na zabavi koja se održavala u čast premijere dokumentarca o Rolling Stonesima, a kojemu režiju potpisuje veliki Martin Scorsese, "Shine A Light", tada je 61-godišnjeg Ronnieja zavela, opila i nagovorila da zajedno pobjegnu u Irsku, a svojim prijateljima na Facebooku razglasila je kako je u vezi sa slavnim gitaristom.

Iako se Wood isprva nećkao; u jednom trenutku je čak i davao izjave "da se želi pomiriti sa suprugom jer je silno voli, ali i da želi i dalje nastaviti viđati malenu u koju je zaljubljen i s kojom mu je  super", odlučio se za potonju. Je li na njegovu odluku utjecala i tada ogorčena i prevarena Jo, koja je brzo objavila da "s tim alkoholičarom više ne želi imati nikakve veze" nije poznato.

Veza traje dulje od svih mogućih prognoza

Ronnija su javnosti pokušali opravdati i njegovi dugogodišnji prijatelji: "Ronnie nije pri sebi u zadnje vrijeme. Ponovo pije, a ne bi smio, on je liječeni alkoholičar. Ronnie pije dvije boce votke dnevno i stalno je pijan. Da je trijezan, nikada ne bi ovako postupio. Ova veza će kratko trajati, Ronnie je u Ekaterini pronašao osobu s kojim se može opijati. Kad se jednom otrijezni, cijela situacija će splasnuti", vjerovali su tada, ali Ronnie se nije dao. Boca votke u jednoj, a mlađahna starleta u drugoj, formula koje se član legendarnih Rolling Stonesa zasad i dalje drži.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.