Jeste li već gledali ove nove serije? Izdvajamo 5 koje svi gledaju

Foto: Shutterstock

IMA li išta bolje tijekom zimskih praznika nego ušuškati se u dekicu i leći pred televizor, po mogućnosti s nekom finom hranom u blizini?

Ako i vi za božićne blagdane volite provoditi vrijeme ispred TV-a, pogledajte koje nove popularne serije i emisije možete gledati ovih blagdana.

Volite Seks i grad? Pogledajte novi nastavak

Stigle su dobre vijesti za sve ljubitelje i ljubiteljice megapopularne serije Seks i grad. Nakon šest sezona serije i dva filma, od kojih smo posljednji gledali prije čak jedanaest godina, stigao je i novi nastavak priče. Riječ je o seriji koja nosi naziv I tek tako (And Just Like That).

Ovo novo poglavlje prati slavne prijateljice Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) od 30-ih do 50-ih godina njihovog života, sa svim zgodama i neprilikama. Reakcije gledatelja su podijeljene, što zbog izostanka kultnog lika Samanthe (Kim Cattrall), što zbog smrti jednog od glavnih likova već u prvoj epizodi. No vjerujemo da će svi pravi fanovi serije ipak jedva čekati pogledati novu sezonu omiljene im serije i nove životne priče prijateljica s Manhattana.

Ako volite Harryja Pottera – imamo dvije poslastice

Ljubitelji čarobnjačkog svijeta Harryja Pottera također se imaju čemu veseliti. Vjerovali ili ne, od emitiranja prvog filma o Harryju Potteru prošlo je već 20 godina, a u čast tome moći ćemo gledati dvije posebne emisije. Jedna je već počela s emitiranjem, a jednu ćemo dočekati na samom početku 2022. godine.

S emitiranjem je već počeo natjecateljski serijal Harry Potter: Hogwartsov turnir domova (Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses). Riječ je o četverodijelnom eventu u kojemu sudjeluju fanovi čarobnjačkog svijeta podijeljeni u četiri doma. Svi žele pokazati znanje i pokušati osvojiti Međudomski pokal. Ovaj specijalni event počeo je s emitiranjem 29. studenog, a voditeljica emisije je Helen Mirren. Možete se zabaviti uz mnoštvo kvizaških pitanja o svijetu čarobnjaštva, iznenađenja i specijalnih gostiju i otkriti koliko i vi sami znate o svijetu Harryja Pottera.

Na samu Novu godinu, 1. siječnja, stiže i specijal Harry Potter 20. godišnjica: Povratak u Hogwarts (Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts). Ovaj specijal okupio je glavne zvijezde Daniela Radcliffea, Emmu Watson, Ruperta Grinta, Toma Feltona, Helenu Bonham Carter, Garyja Oldmana i mnoge druge. Oni će nam otkriti mnoštvo anegdota sa snimanja u nizu intervjua i panela.

Za fanove krimića: BBC-jeva serija koja obara rekorde gledanosti

Ljubitelji kriminalističkih filmova i serija ostat će satima prikovani uz ekrane uz novu BBC-jevu seriju Slučaj podmornice Vigil - najgledaniju BBC-jevu dramsku seriju u posljednje tri godine. Riječ je u mini-seriji od šest epizoda koju ćete htjeti pogledati u jednom dahu. Producentski tim predvodi Simon Heath, koji potpisuje najgledaniju britansku seriju Na dužnosti, a autor Tom Edge potpisuje hvaljenu i nagrađivanu britansku seriju Kruna.

Radnja se odvija u Škotskoj, na fiktivnoj nuklearnoj podmornici HMS Vigil u vlasništvu kraljevske mornarice. Zaplet se događa kad jedan od članova posade na podmornici bude pronađen mrtav, a škotska detektivka Amy Silva (Suranne Jones) stiže na podmornicu istražiti slučaj. Na kopnu slučaj istražuje njezina partnerica Kristen Longacre (Rose Leslie, poznata po ulozi Ygritte u Igri prijestolja) koja istražuje svoje tragove i otkriva sve zamršenije teorije zavjere.

Podmornica kod publike dočarava osjećaj klaustrofobije, miješaju se misterij i zapleti, a što više istraga napreduje, otkrivaju se i sve mračnije tajne. Serija obećava napetost do samog kraja, pa vam ostaje samo da se i sami uvjerite zašto su Britanci toliko poludjeli za ovom serijom.

Fanovi nogometa neće htjeti propustiti seriju Totti

Nogometni romantici ove zime mogu pogledati biografsku seriju Totti (One Captain), o legendi Rome i talijanske nogometne reprezentacije Francescu Tottiju. Ova talijanska serija snimljena je 2021. godine, a prati posljednje dane u karijeri slavnog nogometaša.

Francesco Totti simbol je vjernosti u nogometnom svijetu. Ovaj kapetan nogometnog kluba Roma u rimskom klubu proveo je čitavu svoju blistavu nogometnu karijeru, čime je zaslužio poštovanje ogromne baze navijača. Njegova sjajna karijera uključuje i osvajanje Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. na kojem je bio najbolji asistent i član najboljeg tima turnira.

Serija ga prati na pragu četrdesete, kad mu se bliži nogometna mirovina, no Totti želi nastaviti igrati još koju sezonu. Te planove remeti mu povratak u klub izbornika Luciana Spallettija (Gianmarco Tognazzi). Priču gledamo iz Tottijeve perspektive, a tu je i mnoštvo skokova u prošlost u kojima pratimo Tottija od djetinjstva do najslavnijih dana u karijeri i privatnih obiteljskih drama. U ovoj sportskoj drami s komičnim elementima uživat će svi ljubitelji nogometa, kao i svi oni koji žele pogledati zanimljivu životnu priču prepunu osebujnih likova.

Razotkrijte mitove čovječanstva uz uzbudljivu dokumentarnu seriju

Ako volite povijest i mitove, zabavit ćete se uz novu uzbudljivu dokumentarnu seriju Mitovi: Veliki misteriji čovječanstva, koju donosi Viasat History. Serija istražuje legendarne mitove i želi otkriti koliko u njima ima istine. Prati znanstvenike, amatere i arheologe koji istražuju prastare grobnice, ali i odlaze u podvodne ekspedicije.

Priča prati velike mitove starog Egipta, želi istražiti tajnu zloglasnog Bermudskog trokuta, utvrditi je li misteriozna otočna država Atlantida doista postojala i sl. Serija istražuje pretpostavke vezane uz ove mitove te isprepliće razne teorije sa znanstvenim činjenicama koje su nam poznate. Premijera je krenula u ponedjeljak, 6. prosinca, na kanalu Viasat History, a najzanimljivije mitove i priče o misterijima čovječanstva gledat ćemo u dvije sezone serijala.

Gledajte više od 19.000 filmova i serija na jednom mjestu

Mnoštvo sadržaja za gledanje ovih blagdana možete pronaći na sve popularnijoj platformi EON. U lipnju ove godine napokon je stigla i na hrvatsko tržište zahvaljujući Telemachu i partnerstvu s tvrtkom Solford Alpine. Na ovoj popularnoj OTT (over the top) platformi koja je u jugoistočnoj Europi dostupna za preko 40 milijuna ljudi svi će pronaći nešto za sebe. U Video klubu možete potpuno besplatno gledati preko 19.000 filmova, serija i dokumentaraca, a tu je i više od 160 domaćih i međunarodnih programa koje možete gledati do čak sedam dana unatrag.

Ova platforma najbolji je izbor i za sve ljubitelje sporta jer nudi pristup ekskluzivnim sportskim sadržajima. Tako ove zime možete kratiti dane utakmicama Bundeslige i engleske Premier lige, a od proljeća i novom sezonom Formule 1. Platforma nudi i poseban profil za djecu - EON Kids - s omiljenim programima za djecu i posebnim EON Kids daljinskim upravljačem koji je jednostavan za korištenje.

Uz desktop i mobilnu verziju aplikacije, EON je dostupan i putem aplikacije za Smart TV te EON SMART BOX-a. Povezivanjem televizije HDMI kabelom EON SMART BOX pretvara svaki TV u Smart TV te uz gledanje EON sadržaja, korisnicima omogućuje pretraživanje interneta, gledanje YouTube sadržaja i korištenje drugih Android aplikacija. Upravo je ovaj uređaj 2019. godine proglašen najboljim uređajem za korisnike na svijetu.

Ove zime isprobajte EON potpuno besplatno

Najbolja stvar - 30 dana promo perioda potpuno je besplatno pa nema boljeg vremena da ga isprobate nego tijekom hladnih zimskih dana. Nakon isteka probnog perioda nastavak korištenja usluge ne uključuje ugovornu obvezu pa je EON moguće otkazati u bilo kojem trenutku.

Možete odabrati jedan od tri ponuđena paketa (EON START TV, EON FULL TV, EON PREMIUM TV), a pretplatiti se možete na internetskoj stranici https://hr.eon.tv/, na ovlaštenim prodajnim mjestima ili posredstvom prodajnih predstavnika Telemacha Hrvatska, odnosno telefonskim pozivom na broj službe za korisnike Telemacha Hrvatska.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Telemach Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.