Jeste li i vi popušili foru? Ovo je 5 najboljih prvotravanjskih podvala 2016.

Foto: Instagram

KAO i svake godine, čitajući vijesti na prvi travanj sve moramo uzimati s trunkom opreza. Tako su i ove godine brojne velike tvrtke, agencije i organizacije pokušale nasamariti svijet manje ili više zabavnim prvoaprilskim šalama.

Ovo su neke od uspješnijih.

Googleova "mic drop" opcija

Google je u Gmail dodao opciju za slanje maila koja vam osigurava da je vaša uvijek zadnja. Ako pošaljete mail na taj način, nitko neće moći odgovoriti na njega i poslat ćete gif Miniona koji ispušta mikrofon.

Neki korisnici su prilično bijesni zbog toga jer su slučajno kliknuli na takvo slanje maila umjesto normalnog i potencijalno si upropastili nešto važno. "Upravo sam poslao 'mic drop' zajedno sa svojim životopisom osobi koja me želi intervjuirati mjesecima. Pa, čini se da neću dobiti taj posao. Tresem se. Dovraga. Nije smiješno, Google", jedna je od reakcija na Twitteru.

Drveni Australian Open

Nova evolucija u tenisu mogla bi biti drvena podloga koju uvodi Australian Open. Osim što je ne uvodi jer je danas prvi travanj.

Let za djecu

Jedna od onih šala za koje bi mnogi poželjeli da je istinita. Zrakoplovna tvrtka Virgin je objavila da uvodi posebnu klasu samo za djecu u kojoj bi mogli vrištati i udarati sjedala nogama do mile volje. Ta ideja nije ni tako loša, zapravo.

 

Introducing Virgin Australia Kids Class – the world’s first kids-only aircraft cabin.

Posted by Virgin Australia on 31. ožujka 2016

Zabrana kišne opreme

Novozelanđani moraju optimistično vjerovati da će ih dočekati lijepo vrijeme na njihovom odmoru u Australiji i osiguranje u zračnim lukama će se pobrinuti za to. Svi koji putuju na obalu ne smiju nositi kišobrane, kabanice, bilo što što bi ih štitilo od kiše ili hladnoće, pa čak ni termosice.

"Da, gotovo sam rasplakao malu djevojčicu danas, ali bolje dvije male kapi iz njenih očiju nego mnogo, mnogo kapi iz očiju Boga", objašnjava u videu jedan od čuvara koji oduzimaju pesimistične predmete putnicima.

Napravljen uređaj za hvatanje duhova

Sony je barem nakratko razveselio sve one koji su se uvijek željeli okušati u hvatanju duhova. Iz tvrtke su objavili da su nakon 30 godina razvoja dovršili Proton Pack, uređaj sličan onima iz popularnog filmskog serijala.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.