Jen Aniston o eksplicitnim scenama u seriji: Rekla sam - iskusni smo, možemo sami

Foto: Profimedia

JENNIFER ANISTON (54) skinula se do kraja zbog scene u seriji The Morning Show. Naime, Jennifer je s kolegom Jonom Hammom snimala intimnu scenu za treću sezonu serije, a glumica je sada otkrila dojmove o tome.

"Pitali su nas želimo li koordinatora intime. A kako sam ja iz nekih starih vremena, pitala sam što to znači. Rekli su mi: 'Kada te netko pita jesi li dobro', a ja sam im rekla: 'Ma, molim vas, ovo je već dovoljno čudno! Iskusni smo, možemo ovo sami'", rekla je Jennifer u razgovoru za Variety.

Otkrila je i što misli o novoj sezoni: "Treća sezona je dobra, sočna je. Svi upadaju u nevolje. Svatko ima tajnu, puno je senzualnija ove godine."

Intimna scena privukla mnogo pažnje

Podsjećamo, Jennifer u seriji glumi voditeljicu vijesti Alex Levy, dok Jon glumi Paula Marksa, tehnološkog milijardera. U epizodi The Stanford Student, koja je emitirana u listopadu, Alex je intervjuirala Paula u njegovoj vili.

Tijekom intervjua su se zbližili, a zatim završili u krevetu. U intimnim scenama glumica potpuno gola leži na Jonu. Inače, The Morning Show je drama koja prati likove i radnju jutarnjeg informativnog programa. Dosad je dobila brojne nagrade, među kojima su Emmy, SAG i Critic Choice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.