Jelena Perčin prvi put progovorila o trudnoći s Momčilom Otaševićem

Screenshot: Facebook

GLUMICA Jelena Perčin prvi put progovorila je o trudnoći s crnogorskim kolegom Momčilom Otaševićem.

Nedavno je svoju trudnoću potvrdila u duhovitom statusu na Facebooku, a za InMagazin je objasnila zašto smatra da je "biti trudan u Hrvatskoj nepopravljivi optimizam".

"To se više odnosilo na mogućnosti koje trudnice imaju u Hrvatskoj. Mi ako nećemo igrati predstavu moramo ići na bolovanje, a na bolovanju nam primanja jako padnu. Imam sreću da radim u kazalištu koje ima razumijevanje tako da još uvijek radim, nisam na bolovanju, ali znam puno kolegica koje su morale na bolovanje jer su toliko bile 'maltretirane' da su dale otkaz jer nisu više mogle podnositi tu torturu. Strašno je u državi koja kao donosi neke mjere za poticanje nataliteta i stalo joj je do toga, ali nije baš tako", ispričala je Jelena.

Jelena, koja već ima jednu kćer, otkrila je da je presretna zbog iščekivanja drugog djeteta.

"Apsolutno sreća. Ja sam ljubitelj djece i mislim da je svako dijete blagoslov. Bila sam iznenađena iako se čovjek uvijek pita zašto se ljudi iznenade", kaže ona.

Također je ispričala zašto se zaljubila u devet godina mlađeg Momčila.

"Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", ispričala je.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.