Jedan od najvećih DJ-a današnjice dolazi na Zrće

Foto: Press

JEDAN od najčuvenijih glazbenika današnjice, globalno popularni Skrillex, ovog ljeta dolazi na Zrće. Riječ je o jednom od najboljih DJ-a današnjice. čije vas brojke, moraju impresionirati, ali i pokazati kakvo glazbeno ime dolazi u Noa Beach Club. Naime, Skrillexa na Facebooku prati više od 20 milijuna ljudi, a kada na youtubeu objavi novi singl, pregleda ga i do 50 milijuna ljudi, a neki su njegovi radovi pogledani i 500 milijuna puta, pogotovo kada surađuje s Bieberom i sličnim glazbenim zvijezdama.

Skrillex je do danas osvojio šest Grammya, nastupao u 35 zemalja diljem svijeta, a sada će konačno i hrvatski ljubitelji njegovog lika i djela doći na svoje. DJ Skrillex će Noa Beach Clubu nastupiti će 13.7. kao posebno iznenađenje petog rođendana Fresh Island Festivala. Ovo veliko gostovanje nije slučajno, s obzirom da je Noa Beach Club nedavno proglašen 20-tim najboljim klubom na svijetu, po izboru najrelevantnijeg svjetskog magazina Top DJ Mag.

Zato je teško pomisliti da će bilo koji pravi partijaner iz regije propustiti ovaj veličanstveni nastup koji uskoro očekujemo. DJ pult će najprije zagrijati domaće uzdanice, sjajni Matroda i Aldo Morro, a zatim će nastupiti veliki Skrillex. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.