Je li to moguće: Uskrsnuo legendarni reper Tupac Shakur?

DANAS su na internetskoj stranici tmz.com osvanule fotografije repera Tupaca Shakura. To i ne bi bila tolika vijest da popularni reper nije ubijen u atentatu 1996. godine. Tri fotografije na kojima se čovjek identičan pokojnom reperu zabavlja u noćnom klubu u New Orleansu snimljene su prošli tjedan, a još uvijek se ne zna je li to zaista Tupac. Većina američkih medija ga je već proglasila živim dok drugi smatraju kako je riječ o dvojniku ili namještenim fotografijama.

Vodećeg gangsta-repera ni smrt nije spriječila jer je postao besmrtan simbol u rap glazbi

Tupac je preminuo u petak, 13. rujna 1996., ali njegova legenda živa je i danas. Tog datuma na njega je izvršen atentat, a ubojica nikad nije otkriven i uhićen. Ipak, vodećeg gangsta-repera ni smrt nije spriječila jer je postao besmrtan simbol u rap glazbi. O tome da je Tupac bio pravi fenomen, svjedoče i brojevi. Do sada je širom planeta prodano 73 milijuna primjeraka njegovih glazbenih albuma - što je apsolutni rekord za jednog repera. Iako je umro svake godine na tržištu se pojavi nova kompilacija njegovih najvećih hitova ili CD s neobjavljenim pjesmama.



Iako mnogi smatraju kako ga je njegov temperament doveo do vrhova glazbenih ljestvica, ali i filmskih, američki novinar Chuck Philips je jedan od rijetkih koji tvrdi kako ga je baš njegova narav koštala života. Po Philipsovoj teoriji, koja je objavljena 2002. godine u Los Angeles Timesu, Tupac je ubijen jer je 1996. svojom pjesmom "Hit *Em Up" razbjesnio njujorškog repera The Notoriousa B.I.G.-a, da je ovaj ucijenio njegovu glavu na milijun dolara. Naime, u spomenutoj pjesmu Tupac tvrdi kako je spavao s B.I.G.-ijevom ženom.

A.M.
Foto: TMZ

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.