Javio se mladić čija je gesta za Petrinjce dirnula mnoge, evo kako je reagirao

Foto: Robert Anic/PIXSELL

NAKON što su mediji objavili priču o mladiću iz Kaštel Starog koji je nakon slučajnog susreta na benzinskoj pumpi donirao novac za Petrinjce, on se javio ženi koju je njegova gesta dirnula do suza, ali nije htio stati pred kamere. Otkriveno je samo da ima 33 godine i da su mu inicijali D.P. 

"Dogovorili smo se da se nađemo na 'coffee to go' na istoj benzinskoj gdje je sve počelo. Došli smo suprug i ja, a D. je došao s prijateljem. Nazdravili smo kavama za novo prijateljstvo, ali prvenstveno za bolja vremena svih i za što manje nesreća i tragedija", otkrila je za RTL.hr Jelena Sabljić čijem je mužu D.P. prišao na benzinskoj dok je točio gorivo nakon što je slučajno čuo da voze Petrinjce te mu dao 200 kuna za njih. 

Ispričala je i da su dogovorili zajedničku večeru na kojoj će biti i Petrinjci kojima pomažu. Nitko od Dalmatinaca uključenih u ovu priču nije se htio fotografirati za medije. 

"Sada treba svjetlo biti usmjereno na ljude koji su preživjeli tragediju i oni trebaju biti u prvom planu kako bismo im svi zajedno barem malo olakšali teške trenutke", zaključila je Jelena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.