Jason Pfeiffer: Michael Jackson i ja bili smo u strastvenoj vezi!

JASON PFEIFFER je muškarac koji tvrdi kako je s pokojnim Michaelom Jacksonom bio u "strastvenoj i seksualnoj" vezi 2008. godine. Bivši pomoćnik Michaelova dermatologa dr. Arnolda Kleina tvrdi kako je kralj popa bio biseksualac te da su njih dvojica vezu započeli u dermatološkoj ordinaciji dr. Kleina.

"Samo smo tamo sjedili i onda smo obojica počeli plakati. Prišao sam mu i zagrlio ga, tješeći ga kako će sve biti u redu. Zagrlili smo se, a onda je taj zagrljaj postao nešto više. No, moralo je proći još nekoliko mjeseci prije no što je postalo jasno da i Michael prema meni gaji osjećaje", rekao je Pfeiffer  u američkom TV showu Extra.

"Jednostavno sam pretpostavio da je biseksualan. Znam da smo se voljeli, to mi je cijelo vrijeme govorio. Vjerujem da je bio moja srodna duša", kaže Pfeiffer, a njegove navode potvrdio je i dermatolog Klein u čijoj je ordinaciji navodna afera započela.

"Kad sam vidio kako se gledaju, shvatio sam o čemu se radi"

Dr. Klein upao je u ured u trenutku dok je Michael bio bez majice, a cijela mu je situacija postala jasna kada je vidio kako se dvojica muškaraca gledaju. "Kada vidite te pogleda, sve vam postane jasno. Bio sam sretan zbog njih", rekao je dr. Klein.

"Jedan njegov ljubavnik bio je konobar, a drugi je htio postati glumac"

Ovo nije prvi put da se u javnosti spominju Jacksonove navodne homoseksualne veze. Pjevačev neslužbeni biograf Ian Halperin također je tvrdio kako je razgovarao s dvojicom muškaraca koji su bili u vezi s glazbenom legendom.

"Tijekom svoje istrage razgovarao sam s dvojicom njegovih ljubavnika, jedan je konobar u Hollywoodu, a drugi se trudi postati glumcem. Konobar je s pjevačem ostao prijatelj sve do Michaelove smrti, a tvrdi da se Jackson zaljubio u njega nakon što su proveli noć zajedno", kaže Halperin. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.