Jacquesova žena se ljuti na Fejsu: "Zašto je na slici Franka?"

Foto: Instagram/Facebook

SUPRUGA Jacquesa Houdeka, Brigita, izazvala je raspravu na Facebooku komentarom na vijest o Dori 2020. godine.

Eurovizijski portal Eurosong.hr vijest o Dori opremio je fotografijom Franke Batelić, a Brigita Houdek javila se u komentarima.

"Zašto je na slici Franka koja je izabrana interno? Trebao bi biti pobjednik Dore i to Dore nakon dugo vremena, znači Roko Blažević", napisala je i označila Roka.

"Vi ovo ozbiljno pišete?", "Haha ko da je bitno.. neš ti ni nje, ni roka, ni ovog hunger games jacquea a i eventa koji nema smisla osim da plasira najgoru muziku ljudima koji ne mogu živit od iste jer nisu kvalitetni.. pa onda lobiramo.. nebitni ste", odgovorili su joj neki.

Brzo se javio i menadžer splitskog pjevača te napisao: "Na slici bi trebao biti Roko Blažević!"

"Zašto da na slici bude kupljeni pobjednik Dore Jacquesovim i #TeamHoudek botovima? 🤔🤔 Hvala Bogu da je Roko ispao u polufinalu, prvi put da sam navijao protiv svoje zemlje, hvala Vam na tome #TeamHoudek", odgovorio je njemu još jedan korisnik Facebooka.

Jacques je napisao pjesmu s kojom je Roko prošle godine Hrvatsku predstavljao na Eurosongu, no Splićanin se ipak nije uspio plasirati u finale. To nije pošlo za rukom ni Franki godinu ranije koja je ostvarila najgori hrvatski rezultat u povijesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.