Iznenada preminuo 27-godišnji maneken Jeremy Ruehlemann

Foto: Instagram

MANEKEN Jeremy Ruehlemann iznenada je preminuo u dobi od 27 godina. Uzrok smrti mladog američkog modela za sada nije poznat, a među prvima se o njegovoj smrti oglasio dizajner Christian Siriano, koji je Ruehlemanna smatrao svojom muzom.

"Nikada nisam objavio nešto slično, ali stvarno je teško izgubiti prijatelja koji je bio tako lijepa duša. Ovo je za Jeremyja, najljepšeg muškarca, koji je davao toliko ljubavi svima koje je upoznao bez obzira na sve", napisao je Siriano na svom Instagramu i još nadodao.

"Šaljem svu svoju ljubav njegovoj obitelji i prijateljima koji su izgubili nekoga tako posebnog. Znam da ćemo se opet sresti jednog dana, ali sada ga samo želim zagrliti. Lijepo se odmori, Jeremy, svi te puno volimo. Pošaljite ljubav njegovoj obitelji danas, molim vas", poručio je Siriano.

Studirao psihologiju

Ruehlemann je ranije studirao psihologiju, ali je 2017. godine odlučio nastaviti karijeru kao model. Nastupio je na nekoliko Sirianovih modnih revija i bio je model za razne brendove i dizajnere, poput Johna Varvatosa, Josepha Abbouda, Superdry, Macy’s, Zaru, Nicka Grahama i Atelier Cillian.

Posljednji se put oglasio na Instagramu prije tri dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.