Ivana Trump čarolijom ušla u Big Brother kuću

NAJPOŽELJNIJA svjetska udavača sinoć je spektakularno ušla u britanski Celebrity Big Brother, gdje je dovedena kao potencijalna injekcija gledanosti i gost iznenađenja koji bi ne baš tako poznatim starosjediocima trebao pomrsiti račune. U kuću je ušla u velikom stilu, kako društvenjači poput nje i dolikuje; uvedena je kao dio mađioničarske točke koju su stanari dobili za zadatak sastaviti.

U svemu je najveću ulogu odigrao uz Ivanu i pjevač Sisqo, tijekom čijeg nastupa je i upala, radi se o starom i dobro poznatom triku - Sisqo je učinio da njegova pomoćnica nestane, a kad ju je pokušao vratiti, na njezinom mjestu se pojavila Ivana Trump. Stanari su se prilično šokirali i pridošlicu pozdravili s kiselim i namještenim osmjesima.

"Jako sam zahtjevna"

Ivana Trump je dvanaesti celebrity koji je ušao u kuću u ovoj sezoni i prvi koji će stvoriti gužvu u spavaonici u kojoj imaju samo jedanaest kreveta. Prije nego što je ušla u kuću,  Ivana Trump je u studiju promrmljala što misli o svojem potezu te, dakako, što očekuje. "Očekujem... Ja sam poslovna žena, žena od marketinga. Tamo ću sresti ljude koje totalno ne poznajem", rekla je i dodala: "To će biti totalno novo iskustvo za mene iz kojeg ću napisati knjigu", najavljuje. "Jako sam zahtjevna", dodala je.

Ivana Trump pažnju medija plijeni najčešće svojim neuspjelim brakovima; udaja za milijunaša Donalda Trumpa joj je donijela svjetsku slavu i život na previsokoj nozi, a odnedavno je ponovo na listi najpoželjnijih udavača jer se, slučajno, upravo sad razvodi od svojeg četvrtog supruga.

Ekaterina odavno krenula u akciju

Dosad je u kući medijski najeksponiranija osoba bila mlada i putena starleta u usponu Ekaterina Ivanova, koja se proslavila svojom kratkotrajnom, burnom aferom s Ronnijem Woodom, i, pretpostavlja se, najpoznatija svjetska jetsetterica bi joj lako mogla pomrsiti račune i oteti pažnju medija. Iako, dok god se Ekaterina s novim komadom Basshunterom golišava valja ispod plahti, snop reflektora će biti uperen i u nju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.