Ivana Hercega ljepotice u Papayi nisu ispuštale iz ruku

DIZAJNERSKI duo ELFS i manekenke Korana Gvozdić, Vedrana Linardić i Iris Rajčić te mladi australski DJ Dirty South na posljednjem su danu prvog hrvatskog After Beach Festivala zapalili novaljsku Papayu. Modni show u kombinaciji s najnovijim dance hitovima bili su odlična podloga za uživanje u još jednom nezaboravnom after beach partyju. Više fotografija pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

Novu kolekciju koju su ELFSi specijalno kreirali za novaljski klub Papaya, osim atraktivnih hrvatskih manekenki Korane Gvozdić, Vedrane Linardić i Iris Rajčić predstavile su i vatrene Papayine plesačice, Angelsice. U odličnom četverosatnom partiju uživali su i glumac Ivan Herceg, slovenski hokejaški reprezentativac Domen Vedlin, manekenka Adrijana Dejanović, bivši stanar Big Brothera Alen Macinić, mladi košarkaški reprezentativci Hrvatske i brojni drugi.

Papaya loves ELFS, ELFS loves Papaya

Poput svjetski poznatih klubova Papaya se od ove sezone odlučila predstaviti svijetu i kao klub koji razumije i podržava modnu scenu pa je tako uspostavljena suradnja s dizajnerskim duom ELFS. Ekskluzivno za klub Papaya ELFSi su osmislili i dizajnirali limitiranu ediciju T-shirta inspiriranu ljetom, suncem, morem, koktelima i naravno vrhunskom glazbom. U svom prepoznatljivim fahu ELFSi su se poslužili neobičnim grafičkim printom kojeg su upotpunili bogatim kolorističkim spektrom i tako dobili ovoljetni "must have T-shirt".

Klub Papaya danas, 2. kolovoza, najavljuje nastup velikana dance scene DJ-a Paula Van Dyka od 22 sata. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima i na blagajni kluba Papaya.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.