Ivan Pešić: Ljubav se rodila, ali ja sam morao napraviti prvi korak

MLADI i talentirani rukometaš Ivan Pešić kojega je zadesila teška nesreća zbog koje je izgubio bubreg, trenutačno samo razmišlja o potpunom oporavku u kojemu mu najviše pomaže djevojka Tea Vučković. Par se upoznao u Rijeci u đačkom domu, gdje su oboje stanovali tijekom srednjoškolskog obrazovanja. "Bila mi je jako simpatična i draga. Puno smo se družili, razgovarali i, eto, rodila se ljubav. No, naravno da sam ja morao napraviti prvi korak", rekao jer Ivan Pešić Storyju.

Želja za životom

Nakon što su njega i kolegu, koji je tu večer slavio rođenje djeteta, napala skupina kriminalaca i jednome oduzela život, a drugome bubreg, Ivan Pešić danas pokazuje neizmjernu želju za životom. Četiri tjedna se oporavljao u rodnom Senju, a sada je na redu rehabilitacija koja bi ga kroz neko vrijeme trebala vratiti u vrhunsku formu.

"Planiram završiti večernju elektrotehničku školu, koju sam malo zanemario zbog brojnih klupskih obaveza", nadodao je simpatični mladić koji će svo slobodno vrijeme poklanjati djevojci Tei s kojom mu, kako je sam rekao, nikad nije dosadno.

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.