Ista majka: Modni svijet poludio za 16-godišnjom kćeri Kate Moss

Foto: Gulliver/Getty Images, Instagram

PONOSNA Kate Moss podijelila je na Instagramu svoje modne agencije nove fotografije svoje 16-godišnje kćeri Lile, za koju mnogi smatraju da neodoljivo podsjeća na majku te joj predviđaju veliki uspjeh u modnom svijetu. Iako ju je neko vrijeme držala podalje od medija, došlo je, čini se, vrijeme da Lila Moss zavlada naslovnicama.

45-godišnja Kate očito je imala prste u novom snimanju svoje kćeri jer fotografije podsjećaju na Katein portfolio kojim se prije gotovo 30 godina probila u modnom svijetu. 

Lila je prošle godine potpisala ugovor s agencijom svoje majke, a postala je i zaštitno lice brenda Marc Jacobs Beauty. "Kad sam je upoznao, imala je samo šest godina, jak karakter, držanje i ljepotu. Kad sam je vidio sljedeći put, nakon tri godine, njezina osobnost bila je još dinamičnija", rekao je Marc Jacobs o suradnji s mladom manekenkom.

"Uvijek je postojao interes jer sam taj svijet gledala od malih nogu. Kad sam odradila svoje prvo snimanje, shvatila sam da sam uživala i da želim još. Mislim da je ispalo dosta dobro", rekla je Lila Moss u intervjuu za Allure, a spomenula je i utjecaj slavne majke.

"Uvijek mi savjetuje da nosim prirodan make-up i obožava uvijanje trepavica. Svima je to pomalo zastrašujuće ali to radim svaki dan zbog nje", priznala je Lila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.