"Isprobala sam na dečku oralni seks s grejpom, nije dobro prošlo"

Foto: 123RF

TIJEKOM 90-ih Cosmopolitan je ženama dijelio razne seks savjete, no jedan od zasigurno najčudnijih onaj je o oralnom seksu s grejpom.

Stručnjakinja za seks iz Chicaga Auntie Angel čitateljicama je objašnjavala kako izdubiti grejp, a potom ga koristiti kako bi oralno zadovoljile muškarca. Skoro tri minute gospođa objašnjava kako izdubiti grejp, a potom na dildu odluči demonstrirati što ćete s njim. Iako je prizor nadrealan, zvukovi koje Auntie ispušta mnoge su zabezeknuli.

Ako vas ovo nije odvratilo od daljnjeg proučavanja oralnog seksa s grejpom, novinarka Krista McHarden isprobala je savjete Auntie Angel na svom dečku. 

Tako je otišla u prodavaonicu zdrave hrane i kupila Oro Blanco, vrstu grejpa koja je najslađa. Odlučila je da neće eksperimentirati u svom krevetu i upropastiti posteljinu pa je izvukla madrac na napuhavanje. Priznaje da je bila u strahu kako će sve ispasti jer ju je video Auntie Angel prestravio.

"Moj dečko je bio uzbuđen, jer nije znao što će uslijediti. Stavila sam mu povez preko očiju, kao što je Auntie Angel savjetovala te mu pružila uobičajeni oralni seks. Potom sam mu na penis stavila grejp, a on je odmah skužio. 'Čekaj, čekaj, čekaj, što je to?', pitao je, a ja sam lagala da je to moja ruka. Nije povjerovao i skinuo je povez. 'Ovo je opet za Cosmo? Mislio sam da ćemo se večeras normalno sekati', rekao je. Nagovorila sam ga da nastavimo, ali ovog puta nije želio povez na očima jer mi više nije vjerovao", započela je svoju priču Krista.

Priznaje da oralni seks s grejpom nije lak, zaboljela ju je ruka, a njen dečko se nije mogao prestati smijati. Odustala je nakon deset minuta te su se poseksali kao inače.

"Nakon pomnog razmišljala shvatili smo da je problem vjerojatno u nama, a ne u Auntie Angel. Na kraju krajeva, ona je ekspert za seks, a ja nisam na njenoj razini", zaključila je Krista.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.