Indira pokazala "dijamantnu" guzu, Mili Elegović ispadale bujne grudi

SINOĆ je u Areni Zagreb glazbeno-scenskim spektaklom, u režiji Krešimira Dolenčića, predstavljena nova Opel Astra. Osim što je pažnju uzvanika plijenilo preko 20 izloženih automobila, Indira Vladić Mujkić iz Colonije je dobila svoj dio kolača. Naime, odjevena u kombinezon boje kože, kojega na intimnim dijelovima tijela prekrivaju kristali, Indira je u žaru plesa pokazala više nego što joj je to vjerojatno bilo u planu s obzirom da se prekrila čudnovatim odjevnim predmetom kojim je podsjećala na ptičurinu potkresanih krila. 

"Biti seksi nije ništa loše, samo je potrebna mjera"

Osim brojnih glazbenika, u zagrebačkoj Areni okupio se i poveći broj naših poznatih glumaca. Među njima, zasigurno se isticala Mila Elegović. Ona je, naime, odjenula kratku, žarko crvenu haljinicu, koja je, vidimo iz priložene fotografije, bila nekoliko brojeva manja. Milino bujno poprsje ispadalo je sa svih strana, ali kao što je već jednom naglasila - "na neku foru" ona voli svoje tijelo i nema ga razloga skrivati.

"Biti seksi nije ništa loše, samo je potrebna mjera i balans. Ne moraju grudi biti velike da bi bile seksi", rekla nam je jednom prilikom 39-godišnja glumica koja je, prema mišljenju nekih, ovaj put ipak malo pretjerala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.