Index te vodi na koncert Songkillersa!

NAKON dugo vremena, omiljeni bend zagrebačke publike - Songkillers, nastupit će u punom sastavu pred svojim najdražim slušateljima, u utorak, 16. lipnja. Index dijeli 10x2 ulaznice za koncert.

Kako bi ste osvojili ulaznice za koncert, na broj 66126 pošaljite SMS s točnim odgovorom na nagradno pitanje. Odgovor mora biti napisan u obliku SONGKILLERS a ili SONGKILLERS b ili SONGKILLERS c. Velika i mala slova nisu bitna. Nagradna igra završava u utorak, 16. lipnja, u 10 sati. Sretne dobitnike ćemo obavijestiti  telefonski. Cijena SMS poruke je 3,00 kn + PDV (3,66 kn).

Jedan od albuma Songkillersa se zove:
a) Mrlja
b) Fleka
c) Točka

Jedinstven i specifičan zvuk Songkillersa u koji se tako lako zaljubite i ovog puta će vas podsjetiti na sve one trenutke koje želite proživjeti još jednom. "Nitko kao ti", "Tako volim što te znam", "Ne znam gdje sam", "Uspomene" i "Sreća" samo su neki od hitova ove kultne zagrebačke skupine koja je već 15-ak godina prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni. 2008. godine objavili su i svoj novi album ''Sve je drugo igra'' , a aktualni hit "Revolucija" feat. Bare, trenutno je jedan od najvećih hitova na svim radio postajama diljem Hrvatske. Uz promociju novog  spota ''Zgubidan'' , koncert podržavaju gosti iznenađenja, a atmosferu zagrijava DJ Bronson u pravom funk điru. Ulaznice možete nabaviti na dan koncerta na blagajni kluba Aquarius po cijeni od 50 kuna.

I.M.
Foto: Aquarius.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.