Index doznaje: Nives Celzijus pregovara s njemačkim glazbenim producentima

NIVES CELZIJUS, obična djevojka iz susjedstva, koja je došla do statusa zvijezde u Hrvatskoj, a i šire, proglašena je 15. najseksi ženom na svijetu. Prema mišljenju čitatelja njemačkog FHM-a, Nives je zauzela vrlo visoku poziciju te je iza sebe ostavila zvijezde poput Lady Gage, Alicie Keys, Rihanne, Jaime Presley i Gisele Bündchen. Kad su se odlučili preseliti u Njemačku, Nives i njezin suprug Dino Drpić, zasigurno nisu ni sanjali kakav će im uspjeh donijeti njegov transfer iz Dinama u Karlsruhe.

"Trenutno pregovaramo s jednim od najjačih njemačkih glazbenih producenata"

Osim što je njezina seksi kolumna u internet izdanju Bilda sve popularnija, najnovija informacija koju smo saznali je ta da će Nives osim pisanja, poraditi više i na glazbenoj karijeri. Naime, kako doznajemo od menadžera Nives i Dine, seksi starleta je dobila ponudu od jednog njemačkog producenta za suradnju. "Trenutno pregovaramo s jednim od najjačih njemačkih glazbenih producenata i ideja je ta da snimimo pjesmu na engleskom jeziku", rekao je za Index Kristijan Lopač.


Kako piše u FHM-u, Nives je žena koja sanja o seksu na stadionu Real Madrida te je supruga nogometaša za kojega je tražila dres broj 69, a sve samo zato jer joj je to najdraža poza u seksu. Osim toga, kao što i sami vidimo, Nives Celzijus je žena koja zna što želi i koja uvijek dobije ono što hoće. Prvo je postala najseksipilnija žena nogometaša Bundeslige, zatim je dobila svoju kolumnu, a sada je i postala prava seks bomba. Potražnja za Nives je porasla i u Hrvatskoj. Prošlog tjedna je vodila Hrvatski radijski festival, a dobila je i kolumnu u Areni.

A.M.
Foto:FHM, Tea Cimaš (Cropix)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.