"Imao sam seksualne odnose s Michaelom Jacksonom"

OD SMRTI Kralja popa prošlo je nepunih dva mjeseca, a medijska pompa oko njegovog kontroverznog života još se uvijek nije u potpunosti stišala. Osim što su ga proglasili ovisnikom, čudakom i predstavili kao čovjeka koji je bio opsjednut svojim izgledom - nekolicina njih tvrdi da je Michael Jackson bio homoseksualac.

"Prvi spoj koji smo imali bio je u automobilu i trajao je jako kratko jer smo se bojali da nas netko ne uhvati na djelu"

Naime, za magazin Woman's Day, medicinski tehničar Jason Pfeiffer dao je ekskluzivni intervjuu u kojemu tvrdi da je bio u svojevrsnoj vezi s pokojnim pjevačem. "Upoznali smo se u klinici Michaelovog dermatologa, doktora Arlonda Kleina, a prvi spoj smo imali u autu. Trajalo je jako kratko jer smo se bojali da nas netko ne uhvati na djelu. Bilo je prekrasno", tvrdi debeljuškasti Pfeiffer.


Homoseksualna afera završila je tek kad je Michael Jackson preminuo. "Izgubio sam svoju srodnu dušu. Jako je teško opisati takav gubitak, ali mogu samo reći da osjećam jednu veliku prazninu u svom srcu", dodaje medicinski tehničar koji je prije Jacksonove smrti bio u svakodnevnom kontaktu s njim.

"Potpuno se promijenio dva tjedna prije smrti. Bio je pretjerano religiozan, dramatizirao je puno te je bio jako iscrpljen zbog proba za londonske koncerte. Svima je bilo jako čudno što se opraštao s pojedinim ljudima nekoliko dana prije smrti", otkrio je Pfeiffer koji dodaje da je pjevač često govorio o Bogu i Majanskom kalendaru prema kojemu bi se smak svijeta trebao dogoditi 21. prosinca 2012. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.