Ima šest mjeseci, a mama joj već traži muža: "Želim da se bogato uda, osuđujte koliko hoćete"

Foto: Facebook

JEDNA majka uznemirila je društvene mreže tvrdnjom da već ima plan za čitav život svoje šestomjesečne kćeri, a tvrdi da bi radije da se bogato uda i živi privilegiranim životom nego da se educira.

Jocelyn Cook (34) iz Tunbridge Wellsa svojoj šestomjesečnoj kćerki Megan već je pronašla potencijalnog muža, piše Daily Mail. Zove se Edward, star je godinu dana, a njoj najbitnije je da njegovi utjecajni roditelji imaju veliko imanje, bogati su te imaju stila. Edwardov otac je dioničar koji zarađuje "brdo para", a njegova majka je kućanica koja troši te novce na odjeću i ručkove s prijateljicama, među kojima je i Jocelyn.

"On ispunjava sve uvjete - privilegiran, njegovan i najvažnije, bogat. Megan je prekrasna beba s plavom kosom, slatkim pjegicama, velikim plavim očima i ženstvenim crtama lica. Uvjerena sam da će odrasti u prelijepu mladu ženu i da će joj fizički atributi biti prednost u životu", kaže Jocelyn.

Inače, ona radi na televiziji, a svoju kćerku odgaja po posebnim pravilima. Radije bi da Megan pronađe bogatog muža nego da se educira jer želi da ima "lagan život i obitelj koja će je razmaziti." Kćerku bi pustila na fakultet da tamo pronađe potencijalnog muža.

"Jasno mi je da ne mogu izabrati muža za nju, ali mogu je odgajati u ovakvom društvenom okružju u kojem će se osjećati ugodno tako da će i ona htjeti isto u svom životu", rekla je te dodala kako je svjesna da će naljutiti brojne feministice. "Naradila sam se za ovo što imamo, želim da Megan ima lakši život."

Jocelyn se vratila na posao kad je Megan imala tri mjeseca kako bi mogli priuštiti zimske praznike na Karibima, ljetne praznike u Europi i hranu u najskupljim restoranima. Ipak, otkrila je kako želi da Megan bude školovana kako bi mogla ravnopravno sudjelovati u razgovorima za večerama s prijateljima iz tog kruga ljudi.

"Ako bi, u najgorem slučaju, Megan izabrala nekog tko nije za nju, najgore što mogu napraviti je zabraniti tu vezu. Posjela bih je i objasnila je što je čeka u životu. U tom horor scenariju, objasnila bih joj što je čeka ako nastavi s tim izopačenim izborom", rekla je te dodala kako "ljubav umire brzo ako nije njegovana i ako nema novca."

Njezin muž, s druge strane, nešto je blaži. "On bi htio da se Megan uda za nekog tko će je usrećiti, ali ja isto to želim, samo da uz to bude i bogat", rekla je.

"Kad idućeg travnja Megan navrši godinu dana, moj prvi zadatak bit će poslati pozivnicu i poklon Edwardu", zaključila je. Dok jedni tvrde kako je samo iskreno izgovorila ono što većina misli, drugi je osuđuju...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.