I Saša Lošić zapeo u oluji Xynthia

NEVRIJEME praćeno orkanskim vjetrom brzine do 175 kilometara na sat i jakom kišom poharalo je prije nekoliko dana dijelove Francuske, Španjolske, Belgije, Portugala, Njemačke, Švicarske i Velike Britanije. Oluja nazvana Xynthia zadala je velike probleme i zračnom prometu.

Na jednom takvom letu, na putu za Belgiju, nalazio se i Saša Lošić, član Plavog orkestra, koji je nakon uspješnih koncerata u Ljubljani ugrabio nekoliko dana za predah, želeći se daleko od očiju javnosti odmoriti pred predstojeće koncerte u Areni Zagreb i beogradskoj Areni. Loša se našao usred orkanskog vjetra. Pilot je nekoliko puta pokušavao sletjeti na aerodrom u Bruxellesu i tek iz trećeg puta je pod velikim nagibom na sreću uspio. Nakon tog leta su bili otkazani svi letovi na briselskom aerodromu.

"Bilo je to čudno iskustvo. Izvanredne okolnosti. Pomislio sam: `Nije valjda da će se ova turneja završiti prije nego što je i počela?`. Pilot je bio zaista profesionalac sa velikim iskustvom. Putnici su mu nakon slijetanja pet minuta glasno pljeskali. Ipak, za svaki slučaj, u Zagreb dolazim vlakom", rekao je Loša nakon te olujne zračne avanture.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.