HTZ - ispali Ivan i Daniel, Fox komentirao Tahera: Pjesma ti je legla odlično, k´o đed na babu

IVAN DELIĆ i Daniel Dizdar ispali su iz showa Hrvatska traži zvijezdu, a dalje idu Ines Huskić, Goran Kos, Marcela Oroši, Taher Sanuri, Maja Bajamić i Mark Marku. Večeras se preostalih osmero kandidata borilo za prolazak dalje, a tema live emisije bili su hitovi današnjice". Kao specijalni gost nastupila je grupa Psihomodo Pop. Gobac je nakon nastupa pohvalio kandidate i rekao da su "genijalna djeca koja imaju užasno puno sluha". Uvod u show bila je zajednička izvedba pjesme "Time of My Life".

Samozatajni Goran Kos prvi je večeras nastupio i u stilu pravog rokera oduševio izvedbom pjesme Gorana Bareta "Za koga? Za život". "Odlično je vidjeti da si izašao iz ljušture Bona Voxa", rekao mu je Tony, dok je Ivana komentirala njegov scenski nastup: "Ne smeta što ne uzimaš svaki centimetar bine. Tvoje sitno koračanje je simpatično i slatko". Energični Ivan Delić ovaj je put imao nešto smireniji nastup pjesmom "Hollywood Hills". "Opći je dojam puno bolji kad ne skačeš, ostavljaš bolji dojam kad si 'kul'", komentirao je Tony. Ivana mu je rekla da je pokazao napredak: "Mislila sam da je petak 13. samo meni sretan dan".

"Vjerovali smo ti dok si pjevala"

Maja Bajamić pokazala je svoju romantičnu stranu i otpjevala "Someone Like You" od Adele. Fox je komentirao da je odabrala zahtjevnu pjesmu, a Tony je rekao da je pokazala dosta emocija: "Vjerovali smo ti dok si pjevala. Imaš nezahvalnu poziciju, jer kaže se da glasuje ženska publika, a na tebe samo mogu biti ljubomorne". Ivana je rekla da ju je oblio "hladni znoj": "Mene si zadovoljila sto posto". Pjesmu "Zar nema više nas" Nene Belana i Massima otpjevao je Taher Sanuri. Dobio je pohvale od žirija za svoj "najbolji nastup u HTZ-u". "Smanjio si grimase, to mi se sviđa", rekao je Tony, dok je Fox komentirao u svom stilu: "Pjesma ti je legla odlično, k'o đed na babu".

Simpatična Marcela Oroši okušala se u rock varijanti pjesmom "Hej" grupe Teška Industrija. "Uvjerila si me da nisi samo zadovoljna što si dotle došla. Želiš biti prva i to se osjetilo", rekao joj je Tony. Fox je primijetio da Marcela bolje izgleda kad nema prekratku majicu: "Bez pupka ti nije loše". Mark Marku oduševio je žiri svojom izvedbom otpjevavši "Please Don't Stop the Rain". "Dobro je kad ne plešeš previše. Jako sam zadovoljan tehnikom pjevanja i dikcijom", komentirao je Tony.

"Siguran sam da ćeš i na hrvatskoj sceni pokazati zašto se se pojavila"

Ines Huskić otpjevala je "Be Without You" od Mary J. Blige i dobila same komplimente žirija. "Ovo je bilo za srce Isukrstovo. Ne mogu ni riječi ove pjesme popamtiti, a kamoli da netko ovako dobro pjeva, rekao joj je Fox. "Sviđa mi se tvoja prizemnost i tvoje pjevanje. Pokazala si zašto si tu i siguran sam da ćeš i na hrvatskoj sceni pokazati zašto se se pojavila", zaključio je Tony. Glavni zabavljač u showu, Daniel Dizdar, otpjevao je hit Aloe Blacca "I Need a Dollar". "Od tebe se očekuje eksces i to si pokazao kad si večeras došao do našeg stola, šutnuo nogom kutiju na pozornici. Tvoj lik trpi te stvari", objašnjavao je Tony dok je Fox povalio Danielovu boju glasa, ali smatra da pjevački nema prevelike šanse u ovoj konkurenciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.