Hrvatska misica iznenadila izgledom lica, operirala je usne, nos, oči...

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

BIVŠA Miss Supranational Hrvatske Eni Šukunda iznenadila je izgledom na sinoćnjem izboru za Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije.

Misica iz 2017. godine ne krije da se podvrgnula estetskim zahvatima na licu zbog čega je sad skoro pa neprepoznatljiva. Na sinoćnjem izboru pojavila se u dugačkoj plavoj haljini s visokim izrezom te dubokim dekolteom i privukla pažnju mnogih.

Ovako je Eni izgledala kad je postala Miss Supranational.

Da se u Turskoj podvrgnula estetskim korekcijama otkrila je i na svojim profilima na društvenim mrežama. Operirala je nos, grudi i usne, a odradila je i zahvat takozvanih "mačjih očiju".

"Eni voli imati tako malo jača istetovirana usta, ali uzmite u obzir da se Eni bazno uvijek svima sviđala, sada je već mlada žena u 31. godini života. Ona nema 18, 19, 20, pa da za to mora pitati dozvolu roditelja, i onda ako ona voli takva punija usta i ako joj to dobro stoji, to je njen osobni ukus i mi nemamo ništa protiv", rekla je za RTL Exkluziv Sanja Bjedov, vlasnica izbora za Miss Supranational, čiju je krunu Eni ponijela prije četiri godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.