"Da nije bilo njih, doček bi bio super": Šulentić i Bulić nisu oduševili Hrvate

Foto: Zoe Sarlija, Matija Habljak/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativci dobili su svoj zasluženi, veličanstveni, doček na glavnom zagrebačkom trgu povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali vođenje se baš i nije svidjelo svima.

Atmosferu su na Trgu bana Jelačića održavali Jura Stublić i Film, Daleka obala, Prljavo Kazalište, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend, ali ljudi su dosta negativno reagirali na nastup voditelja programa i reakcije na društvenim mrežama baš i nisu najblaže.

Hrvati nezadovoljni voditeljima

Program su vodili Iva Šulentić i Luka Bulić, a redatelj cijelog događaja bio je Joško Lokas. Izdvojit ćemo samo neke od komentara nezadovoljnih Hrvata s društvenih mreža.

"Voditelji su stvarno odradili lavovski dio posla, dali su doslovno sve od sebe, ma ostavili su srce i dušu na bini, da ovo bude najgori doček. Nakon ovog mogu na godišnji odmor na nekoliko godina, dok ih ne zaboravi cijela RH", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Doček je bio top, voditelji nikad gori", piše dalje jedan tviteraš.

"Upalim TV gledat doček repke, a dočeka me emisija 'Jel me netko tražio' s davno pokopanim budnicama iz devedesetih i iz devetog kruga kreštavog voditeljskog pakla", stoji u objavi jedne korisnice Twittera.

"Voditelji na dočeku su cringe, što bi rekla naša djeca", "Voditelji su toliko cringe, Jura Stublić je spasio doček", "Samo da nije bilo ovih kreštavih, nekulturnih voditelja, bilo bi super", "Lokas je radio doček, to objašnjava mnogo toga", "Da rezimiram - Joško Lokas je kao redatelj programa odlučio odabrati Ivu Šulentić i Luku Bulića za voditelje, urediti program ovako kako je bio uređen i voilà! - dobili smo najsterilniji doček ikada, hvala Joško, hvala HRT", samo su neki od komentara na Twitteru. 

Na voditelje se požalila i Jadranka Kosor.

A u nastavku nam u anketi možete reći je li se vama svidio voditeljski dvojac na dočeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.