Pitali smo Hrvate koji bi nadimak dali rukometašima. Evo prijedloga

Video: Index

PITALI smo Hrvate koji nadimak bi dali rukometnoj reprezentaciji nakon što su otkrili da više ne žele nositi nadimak Kauboji.

"Hrvatski vitezovi, jer promoviraju hrvatski sport i što smo, u sportu, najjači trenutno u Europi", predložio je jedan gospodin. "Lomitelji živaca. Zato što mi svaku tekmu slome živce", predložio je drugi sugovornik. Jedan Zagrepčanin predlaže "snajperisti, jer su brzi kao snajperisti", dok ima i onih koji bi ostavili "kauboje". Neki smatraju i da bi se sve reprezentacije trebale nazivati - Vatreni.

Poslušajte što su sve predložili Hrvati za nadimke rukometaša.

@index.hr Koji biste nadimak dali hrvatskim rukometašima? #kauboji #rukomet #euro #sport #indexhr #zagreb #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok #hrvatska #croatia ♬ original sound - Index.hr

Kaubojima ih nazvao Balić

"Nastavno na brojne naslove i članke u medijima u kojima se spominje nadimak 'Kauboji' za hrvatsku mušku seniorsku reprezentaciju, u ime reprezentativaca, Stručnog stožera i Saveza, molimo Vas da taj nadimak ne koristite za naziv reprezentacije s obzirom da aktualni igrači nisu bili dio generacije kad je nastao spomenuti nadimak", poruka je HRS-a.

Hrvatske rukometaše nakon senzacionalnog zlata na Svjetskom prvenstvu prvo su zvali Pakleni, a onda se kapetan Petar Metličić pobunio uoči SP-a 2009. godine i zatražio da mediji i navijači prestanu s tim nadimkom jer se igračima ne sviđa. Nadimak Kauboji tada je reprezentaciji dodijelio Ivano Balić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.