Šuška se da bi netko od ovih glumaca mogao biti novi Bond

Foto: YouTube/Instagram

NAKON što je Daniel Craig u No Time To Die posljednji put glumio legendarnog agenta Jamesa Bonda, postavlja se pitanje tko će ga naslijediti. Portal LAD Bible donosi popis mogućih glumaca. 

Henry Cavill

Ime Henryja Cavilla već se dulje vrijeme pojavljuje u razgovorima o Bondu, ali glasine nikada nisu bile potvrđene. Glumac je u posljednjem intervjuu za The Hollywood Reporter rekao da je otvoren za suradnju ako mu se ponudi. 

"Mislim da bi bilo vrlo uzbudljivo razgovarati s producentima. U idealnom svijetu nikada ne bih mogao ništa odbiti. Čast bi mi bila uopće biti dio tog razgovora", rekao je Henry u intervjuu. 

Henry je trenutno glavna zvijezda Netflixove serije The Witcher čija druga sezona u prosincu dolazi na streaming platformu. Ipak, Iz LAD Biblea pišu da Henry ima izgled, građu i iskustvo igranja likova poput Bonda, a i godine rada na Supermanu mu zasigurno idu u korist. 

Tom Hardy

Slična je situacija i sa zvijezdom Venoma i Peaky Blindersa Tomom Hardyjem. Tom zadovoljava fizičke kriterije, a ima i dovoljno iskustva da bi uspio glumiti lik poput Bonda. 

Rege-Jean Page

Page je oduševio gledatelje u Bridgertonu kao glavni zavodnik i srcolomac. Njegov lik Simon Bassett zasigurno zadovoljava fizičke kriterije, ali je i talentiran, a sve se to očekuje i od Jamesa Bonda, piše LAD Bible. 

Ipak, 31-godišnjem glumcu je uloga u Bridgertonu dosad bila jedina glavna uloga pa se postavlja pitanje je li dovoljno iskusan za takvu veliku ulogu.

Clive Standen 

Standen je poznat po ulogama u filmovima Taken i seriji Vikings, ali osim toga nije imao puno drugih velikih uloga. 

Ipak, obožavatelji su na forumu moviechat.org komentirali da je Standen idealan kandidat za novog Bonda. 

"Otkako sam gledao Clivea Standena u protekle dvije godine u Vikinzima, činilo mi se očitim da bi bio savršeni James Bond. Iznenađen sam da nije glumio u nekim velikim filmovima. Dosad je bio izvrstan u svojim ulogama, a fizički je savršen za Bonda", napisao je korisnik na forumu. 

James Norton

Ovaj 36-godišnji glumac poznat je po ulogama u filmovima Happy Valley, Grantchester, War & Peace i McMafia, a njegovi se obožavatelji slažu da je dobar odabir za idućeg Bonda.

Iz LAD Biblea pišu da će novi Bond morati odražavati modernu Veliku Britaniju i unijeti raznolikost u ulogu. Norton je u razgovoru za Metro istaknuo da misli da može odraditi dobar posao. 

"Ja sam dijabetičar tipa jedan. Ne bi li bilo super imati Bonda koji se nosi s dijabetesom? Bilo bi super za svu djecu s dijabetesom da pomisle da bi čak i oni jednoga dana mogli glumiti Bonda", istaknuo je u razgovoru. 

Idris Elba

Idris Elba već je dulje vrijeme jedan od favorita za novog Jamesa Bonda. Čak je i bivši Bond Pierce Brosnan komentirao za časopis People da mu je uz Toma Hardyja, Elba favorit za ulogu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.