Hoće li Arena Zagreb ugostiti i Destiny´s Child?

NAKON što nas je sve zadivila nedjeljnim nastupom u Areni Zagreb, čini se kako bi Beyonce ponovno mogla doći u hrvatsku metropolu, samo ovoga puta sa starim bendom Destiny's Child. Naime, njezin menadžer i otac Matthew Knowles ostao je zapanjen zagrebačkom publikom koja je prepoznala stare hitove Beyoncine bivše grupe.

"Nisam mogao vjerovati kad sam vidio reakciju publike, doslovce su podivljali. Svjetska turneja mogla bi se dogoditi unutar tri godine, što znači da u tom slučaju ne bi trebale ni izdavati novi album"

Za vrijeme Beyoncinog koncerta, na glavnom ekranu pojavljivale su se snimke nje kao devetogodišnjakinje, kako pjeva i pleše, a 1990. godina bila je ujedno i godina osnutka slavnog benda, iako su javnosti postale poznate tek nakon objavljivanja megahita No No No, 1998. godine.

"Nisam mogao vjerovati kad sam vidio reakciju publike, doslovce su podivljali. Svjetska turneja mogla bi se dogoditi unutar tri godine, što znači da u tom slučaju ne bi trebale ni izdavati novi album", rekao je Matthew Knowles za The Sun.

Hoće li Arena Zagreb dvaput ugostiti svjetsku divu samo je pitanje vremena, budući da je ona tijekom svog nastupa par puta ponovila koliko je zadovoljna hrvatskom publikom te rekla: "Vratit ću se kadgod, samo me pozovite"

Ž.P.
Foto:
 JLP 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.