Hit na internetu: "Jel´ ti to pravo zlato? A ne nego sam umočio Casio u žuti Jupol"

Screenshot: Facebook

DRUŠTVENIM mrežama od jučer se širi duhoviti skeč iz humoristične emisije "Dnevnjak" Radio-televizije Vojvodine, koji se pozabavio zlatnom mladeži.

"I dok mala djeca u Africi umiru od alergije na ambroziju, ovaj klinac troši prosječnu plaću na turu pića, puši skupe cigarete sa filterom a zatim sve to slika i kači na Instagram s filterom" stoji na Facebooku emisije u opisu skeča, koji je u kratkom roku uspio nasmijati gledatelje i izvan granica zemlje u kojoj se "Dnevnjak" prikazuje.

Na početku skeča mladić se hvali što su mu sve bogati roditelji kupili, a nakon što počne društvu poznati narodnjak, novinarka "zlatnog" momka pita je li mu sat na ruci doista zlatan.

"A ne nego sam umočio Casio u žuti Jupol", odgovor je kojem se nije nadala.

 
BAHANALIJE U SEPAREU

I DOK MALA DECA U AFRICI UMIRU OD ALERGIJE NA AMBROZIJU, OVAJ KLINAC TROŠI PROSEČNU PLATU NA TURU PIĆA, PUŠI SKUPE CIGARETE SA FILTEROM A ZATIM SVE TO SLIKA I KAČI NA INSTAGRAM SA FILTEROM

Posted by Dnevnjak on Tuesday, 9 February 2016

Iza duhovitog skeča stoji ista kreativna ekipa koja je lani uoči božićnih i novogodišnjih blagdana snimila jedan od najpopularnijih videa u regiji. Tada su publiku osvojili slavnom "neće ona niđe" zabranom koju je "Crnogorac" nametnuo svojoj "djevojci" kada ju je novinarka pitala planira li novogodišnji izlazak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.