Heidi Montag planira posvojiti dijete?

NAKON što je prekinula sa suprugom Spencerom Prattom, Heidi Montag želi posvojiti dijete, tvrde britanski mediji. Starleta poznata po brojnim plastičnim operacijama postala je opsjednuta idejom o posvajanju djeteta jer se očajnički želi o nekome brinuti. Osim toga, tvrde njeni prijatelji, Heidi misli kako će joj uloga majke pomoći da ispuni višak slobodnog vremena te da privuče još više medijske pažnje.

"Heidi zna da će pomoću djeteta uvijek biti u centru pažnje. Ovisna je o pojavljivanju u medijima, a zna koliko se piše i govori o Angelini Jolie i njezinoj djeci pa bi sama željela nešto slično", otkrio je izvor. Ako starletin plan o posvajanju uspije, Heidi se može samo nadati da će sa svojim potomkom imati bolji odnos nego što je imala sa svojom majkom, Darlene Egelhoff. Nju je ljuta Heidi potjerala s kućnih vrata i pozvala policiju nakon što je nenajavljeno došla u posjet nakon čega se Darlene cijelo vrijeme jada medijima i plače zbog lošeg odnosa s kćeri.

"Nisam spavala već mjesecima. Osjećam se kao da mi je dijete umrlo, oplakujem je", rekla je Darlene. Heidi je na nju ljuta jer je na nacionalnoj televiziji osudila kćerine mnogobrojne odlaske pod nož plastičara. "Kako se samo usudila pojaviti se na mojim vratima nakon toga što mi je učinila, samo želi stvarati dramu u mom životu", kaže Heidi.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.