Razuzdani party: Heidi Klum proslavila 50. rođendan u društvu Sofije Vergare

Foto/Screenshot: Instagram

Heidi Klum je u petak proslavila 50. rođendan na raskošnoj večeri sa zvijezdama u Los Angelesu.

Dan nakon svog rođendana poznati je supermodel oduševio u odjeći ukrašenoj dijamantima, provodeći se na svojoj ekstravagantnoj zabavi nadahnutoj 1920-ima na temu Gatsbyja. Odjenula je dugu prozirnu haljinu s bijelim grudnjakom, a raskošna rođendanska zabava uključivala je ekstravagantnu modu i tortu na pet katova s ​​prskalicama.

Baš kao i za Halloween, mladolika Njemica i ovaj je put pripremila zabavu za pamćenje, a tematski party okupio je brojna poznata lica s modne i showbiz scene, među kojima su bile Sofia Vergara i Alessandra Ambrosio. Navedene su ljepotice djelić atmosfere s partija podijelile na svojim Instagram profilima.

Na snimkama Klum je izgledala blistavo, pokazujući prozirnu odjeću otvorenih leđa s dijamantima koji su ukrasili visoki dekolte, duge rukave i suknju koja se širi do poda. Za posebnu prigodu bivši model Victoria‘s Secreta je preko svoje platinasto plave kose nosio tijaru s kristalčićima, a kosa joj je bila stilizirana u opuštenim valovima s razdjeljkom po sredini.

Ambrosio je snimila trenutak u kojem je Klum nakratko izmijenila nježnosti sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom, prije nego što joj je uručena rođendanska torta. Kaulitz je nosio elegantan crni baršunasti sako preko bijele košulje i hlača.Tijekom zabave Vergara je također dokumentirala i snimila fotografiju zadivljujuće torte s pet katova brončanog dizajna s bijelim ružama.

Kolumbijska glumica također je snimila selfie s Klum dok su pokazivale svoje svjetlucave ukrase za glavu i glamuroznu šminku. Na fešti svoje prijateljice Vergara je pokazala zavidnu figuru u pripijenoj haljini s draguljima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.