Hauser objavio snimku na kojoj se poljubio s prelijepom pijanisticom Lolom

Screenshot: Instagram

NAKON što se pohvalio kako "odmara sa svojom ženom", Stjepan Hauser je objavio video koji će vjerojatno slomiti srca njegovim brojnim obožavateljicama. 

Na Instagramu je objavio snimku na kojoj svira sa zanosnom uzbekistanskom pijanisticom Lolom Astanovom, ali na kraju ove snimke njegove je fanove dočekalo iznenađenje: on i Lola su se poljubili. 

Fanovi su ga odmah u komentarima počeli zapitkivati znači li to da su sad njih dvoje par, a jedna osoba je bila prilično izravna i poručila im: "Vjenčajte se, molim vas." Inače, ovaj  je video podijelio i početkom ove godine, ali tom je prilikom izrezao dio s poljupcem. 

Stjepan i Lola inače njeguju blizak odnos i nerazdvojni su još od njegovog prekida s Jelenom Rozgom. Iako dosad ni jedno od njih nije potvrdilo romansu, često objavljuju snimke na kojima zajedno sviraju, a Stjepan ponekad svojim komentarima zna podgrijati fanove. 

"Ponekad se stvaranje glazbe ne razlikuje puno od vođenja ljubavi", napisao je tako uz jednu snimku

Krajem prošle godine Stjepan i Lola objavili su i zajednički spot snimljen u romantičnoj Veneciji u kojem su interpretirali originalnu temu iz istoimenog filma "Love Story".

Kad su ga novinari izravno upitali o njegovom odnosu s Lolom, priznao je da imaju poseban odnos. 

"Oboje dolazimo iz tog jednog rigoroznog svijeta klasične glazbe, gdje smo morali žrtvovati cijelu našu mladost i djetinjstvo. Zapravo, životna priča nam je gotovo identična", rekao je tad, a na upit postoji li između njih nešto više od prijateljstva tajnovito je odgovorio: "Glazba je ljubav i to nas povezuje na najvišem mogućem nivou."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.