Gradonačelnik Banje Luke u problemima s obitelji zbog afere? "Jasno su mu rekli..."

Foto: Instagram

LJUBAVNI odnosi banjolučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića i dalje su glavna tema regionalnih tabloida.

Blic sad piše da je za njegovu navodnu aferu s pjevačicom Tanjom Savić Draškova obitelj saznala iz medija.

"Tanja i Draško su se vječno skrivali. Počeli su se viđati dok je on još bio u vezi s Kristinom s kojom se trebao vjenčati. Ona ga je ljetos ostavila jer je saznala za njegovu aferu s pjevačicom. Međutim, njegova obitelj nije znala da se on viđa s Tanjom i da ga je zaručnica zbog nje ostavila. Kada su mediji počeli pisati o tome, razgovarali su s njim i on tada nije priznao da je u vezi, ali nije ni negirao da se nešto dogodilo. Vrlo jasno su mu stavili do znanja da ne podržavaju tu vezu i da Tanja nije žena za njega", pišu Srbi. 

U tekstu dodaju da je glavni razlog zbog kojeg Draškovi roditelji smatraju da nije pametno da njihov sin bude u vezi s pjevačicom taj što "ona ima dvoje djece i problematične odnose sa suprugom Dušanom" od kojeg se nije zakonski razvela. 

Prisjetimo se, prije nekoliko tjedana u medijima je izašla vijest da je Kristina Baronja ostavila Draška zbog spomenute afere. Stanivuković nije uklonio zajedničke fotografije snimljene tijekom njihovog prvog zajedničkog pojavljivanja na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.